Årets Store Brønderslev Marked gennemføres

Profilbillede
Cille Rosentoft

Markedsudvalget ved Store Brønderslev Marked arbejder videre med planlægning af årets marked, som efter planen afholdes den 3. - 6. september.

Der er godt nyt til alle, der savner et lokalt marked med god stemning og mulighed for at gøre en god handel. Formand for Markedsudvalget ved Store Brønderslev Marked, Carsten Overgaard, og PR-ansvarlig, Michael Wittrup, har nemlig netop i en pressemeddelelse til Radio 101,2 FM oplyst, at de har besluttet at arbejde videre med planlægningen af årets marked.

Afhængig af hvordan Covid-19-situationen udvikler sig de næste par måneder, og hvordan det går med udrulningen af vaccinationsplanen, vil det muligvis blive et marked med restriktioner. Men alt peger på at markedet gennemføres og at en tradition igen kan genoptages.

Markedsudvalget vil tage bestik af situationen omkring den 1. juli og vil naturligvis gøre alt hvad de kan for at opfylde myndighedernes krav og gennemføre det Store Brønderslev Marked.

Markedsudvalget har taget kontakt til diverse medlemsforeninger, kræmmere og samarbejdspartnere og informeret dem alle om beslutningen og håbet om at kunne gennemføre årets store marked i Brønderslev.

I kan derfor godt allerede nu sætte kryds i kalenderen og begynde at glæde jer til en af årets store traditioner. 

Kilde: Redaktion
Flere artikler