Arne M. Jensen stiller op for Socialdemokratiet til KV21

Arne M. Jensen stiller op for Socialdemokratiet til KV21
Profilbillede

Blå Bog

68-årige Arne M. Jensen stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Brønderslev Kommune. Arne er født og opvokset i Jerslev og har boet mere end 40 år i Brønderslev by.

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?
Brønderslev Kommune er min base. Jeg har levet det meste af mit liv her, sammen med store dele af min familie. Jeg brænder for at være med til at udvikle kommunen, således den er et godt sted at leve, for ung og gammel, og et godt sted at starte og drive virksomhed.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Jeg stiller op for, at være med til at påvirke udviklingen i kommunen i en positiv retning. Lokalpolitikken har så stor påvirkning på alles hverdag, at det er vigtigt at være med til at påvirke den i en positiv retning. Der sker positiv udvikling, men der er lang vej endnu.

Hvad er dine politiske mærkesager?
Brønderslev Kommune skal være attraktiv som bosætnings- og erhvervskommune. Det kræver et godt udbud af service, børnepasning, skoler, forenings- og kulturtilbud, ældreservice osv. Det kræver også en god infrastruktur og hurtig og effektiv sagsbehandling.
Udvikling AF hele kommunen I hele kommunen.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Fortsat udvikling af kerneopgaver og en hurtigere sagsbehandling i forhold til erhvervsvirksomhederne, og igangsætning af planlægning af nye attraktive erhvervsarealer.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Min familie, en cykeltur og en fodboldkamp foran fjernsynet. I sær når AAB er på banen. Derudover går meget af min fritid med, at læse dagsordner og referater fra møder i det kommunalpolitiske system.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Arne M. Jensen