Benny Engelsted Karlsen stiller op for Socialdemokratiet til KV21

Benny Engelsted Karlsen stiller op for Socialdemokratiet til KV21
Profilbillede

Blå Bog

65-årige Benny Engelsted Karlsen stiller op for Socialdemokratiet til kommunalvalget i Brønderslev Kommune. Benny er født i Smalby i den sydøstlige del af tidligere Dronninglund Kommune. Han har haft skolegang i Geraa skole og efterfølgende Dronninglund Skole. I dag er han bosat i Dronninglund.

Hvad betyder din opstillingskommune for dig?

"Det kommunale serviceniveau er vigtig for trivsel for alle borgerne, hvorfor vi altid skal sikre vi har de bedste og mest rummelige og bedst uddannede personale til at sikre denne service."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Har tidligere været en del af daværende kommunalbestyrelse i Dronninglund kommune i 10 år, og været valgt til Brønderslev kommunalbestyrelse i 2009. Virkede dog kun 1 år, da min arbejdssituation gjorde at jeg valgte at stoppe. Er nu gået på efterløn, og dermed også den nødvendig tid til at arbejde for kommunalbestyrelsen i Brønderslev kommune.

Hvad er dine politiske mærkesager?
En Brønderslev kommune der er forrest med at sikre vores personale de bedste uddannelsesmæssige og menneskelige værdier, så de er klar til at servicere borgerne uanset om der er tale om børn eller ældre, virksomheder eller ledige eller syge borgere der skal hjælpes videre. For mig er det vigtigt, at der er tale om ordentlighed og respekt, og borgerne skal forvente, der arbejdes for dem uanset hvilket forvaltning, vi henvender os til. Det er derfor nødvendigt, at også kommunalbestyrelsen efterlever ordentlighed og respekt, både over for hinanden men også ift. de ansatte.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Sætte fokus på ordentligheden, sikre en dygtig ledelse der går forrest i sikringen af de politiske visioner en kommunalbestyrelse beslutter sig for, og loyalt sikre personalet servicerer borgerne bedst muligt. Ar servicere bedst muligt er ikke ensbetydende med at borgerne altid har ret, men ordentligt, og respektfuldt sikrer det bedste forløb.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Er tosset med at lave især Valnøddesnaps, porsesnaps mv. Elsker at hygge mig i køkkenet sammen med min kære kone Maibritt - der trofast har været min livsledsager i rigtig mange år. Børn, svigerbørn og 6 børnebørn nydes, og gode venner og naboer til en hyggefrokost har efterlønsalderen også gjort nemmere i dagligdagen.
Ellers har så så skøn en natur omkring os der nydes - så fritiden nydes.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Benny Engelsted Karlsen