BI-pigerne imponerer igen: “De er bare fantastiske fightere”

Brønderslev IF U11 Piger (Foto: L. Kløve)
Profilbillede

Søndag fik Brønderslev IFs U11-piger besøg af St. Restrup IF, der havde taget turen til Brønderslevhallen. Her skulle topholdet fra Brønderslev IF forsøge at hente deres sjette sejr på syv kampe.

Da uret i hallede brølede for sidste gang, stod der 29-24 på måltavlen, og sejren til Brønderslev var hjemme. Derfor var pigernes trænerteam, Louise og Christian Kløve, også utroligt tilfreds med indsatsen, da vi fangede dem til en reaktion på kampen.

“Sikke en fed kamp med en masse flotte mål fra begge hold. Vi vinder kampen i dag, fordi vi simpelthen bare har en bredere trup, og fordi tøserne kæmper og fighter hele kampen. Igen kæmpe ros til alle pigerne. De er bare fantastiske fightere og så er de fantastisk gode til at bakke hinanden op og hjælpe hinanden.”

Modstander-træneren måtte bøje sig i støvet
BI-trænerteamet kunne glæde sig over en masse positive aspekter i søndagens sejr, og de understreger, at der var utroligt mange ting man kunne fremhæve efter kampen: 

“Alle vores fløjspillere får scoret flotte mål i dag - det var mega fedt! Vi har arbejdet meget til træning med at få vores fløje med i spillet og få bredt spillet mere ud, og det kunne vi se i dag. Det er jo bare fedt, når de ting vi arbejder med de lykkes.”

“Samtidig har vores målmand bare en masse flotte redninger. Vi har bare et mega godt hold, med mange gode spillere, og det gør bare at vi er svære at spille imod. Der var også ros fra St. Restrups træner, som synes vi har et virkelig godt hold.”

En holdindsats uden lige
Brønderslev IFs præstation udmundede sig i to point, og trænerteamet fryder sig især over, at pigerne tager tingene fra træningsbanen til sig, og bruger det i kamp.

“Det er så svært at fremhæve enkelte, for det er virkelig en holdindsats. Men som træner er det MEGA fedt at se det presspil, vi spiller i dag, hvor vi flere gange får spillet vores fløje fri og de scorer. Det er noget vi træner rigtig meget, og tøserne eksekverer det bare rigtig flot i dag. Vores målmand Anna er også bare på plads i dag, og spiller virkelig flot.”

På søndag den 11. december skal Brønderslev IF møde Aalborg KFUM. Kampen fløjtes i gang klokken 10:15 i KFUM Hallen, Aalborg.

Kampens resultat: 29-24 til Brønderslev IF
Række: U11 Pige A

Billeder fra kampen


Brønderslev IF U11 Piger (Foto: L. Kløve)

Kilde: Træner Louise Kløve og Christian Kløve Kløve, Brønderslev IF - U11 Pige A