BIF 2 sejrede sikkert over Aalborg HK

Profilbillede
dato

Brønderslev IF 2 skulle forsøge at stjæle to point fra Aalborg HK 3, da slaget skulle stå i Idrætshallen, Aalborg.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 8-15 til stor glæde for træner, Søren Kløve.

En sikker sejr, hvor alle mand leverede en fin indsats.

Den tilfredse træner satte yderligere ord på sit holds pragtpræstation.

I starten af kampen dækkede vi rigtig godt op, og efter 10 minutter var stillingen 5-0. Vores målmand Tila tog de bolde, der kom forbi forsvaret. Alle pigerne bød ind i angrebet, hvor der blev scoret fine mål af Frederikke på venstre fløj. I anden halvleg lavede Sofia gode gennembrud på venstre back. Alle pigerne var klar og leverede en fin indsats. Vi havde kun en udskifter med, hvilket gjorde det lidt hårdt. Pigerne kæmpe, selvom de i perioder spillede nogle pladser, de ikke er vandt til.

En overordnet positiv dag for Brønderslev IF 2, hvor træner Søren Kløve især var begejstret over holdets præstation som helhed:

En rigtig god holdindsats, krydret med fine individuelle præstationer.

På søndag den 12. december møder Brønderslev IF 2, Hjallerup IF 2. Kampen fløjtes i gang klokken 11:50 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 8-15 til Brønderslev IF 2
Række: U-13 Pige B

Kilde: Træner Søren Kløve, Brønderslev IF 2 - U-13 Pige B