Brønderslev IF 2 U13-drenge (Foto: Mads Bach)
Profilbillede
dato

Brønderslev IF 2 skulle forsøge at stjæle to point fra Hjallerup IF, da slaget skulle stå i Hjallerup Idrætscenter.

Der spænding helt til det sidste, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 15-16 til stor glæde for cheftræner, Mads Bach:

Stærk sejr i dag, som endte med at blive lidt for spændende. Da kampen så ud til, at være afgjort til vores fordel, så slækker vi desværre lidt på intensiteten og lukker Hjallerup ind i kampen igen. Da der mangler under 1 minut kommer Hjallerup på uafgjort. Heldigvis får Lucas på fløjen scoret et godt mål til sidst, så vi kan slutte som sejrsherrer.

Den tilfredse cheftræner satte også et yderligere ord på sit holds præstation:

Vi står rigtigt flot i forsvaret. Vi er ved at blive rigtigt gode til at snakke sammen og læse spillet.

En overordnet positiv dag for Brønderslev IF 2, hvor cheftræner Mads Bach især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Vores målmænd Jannick Madsen og Emil Holm har begge gode perioder i kampen, og disker op med nogen flotte redninger. Alex kommer godt i gang i den nye sæson og scorer 2 flotte mål; ét fra hver fløj.

På søndag den 23. januar møder Brønderslev IF 2 Grindsted & Uggerhalne Idrætsforening GIF. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 i Grindstedhallen.

Kampens resultat: 15-16 til Brønderslev IF 2
Række: U-13 Drenge C

Kilde: Cheftræner Mads Bach, Brønderslev IF 2 - U-13 Drenge C