Børneshoppen afholder Kundeaften med gode rabatter: Find det perfekte outfit til forårets fester

Heidi fandt lige nøjagtig det festtøj, hun kunne tænke sig (Foto: Børneshoppen)
Profilbillede

Børneshoppen i Brønderslev afholder Kundeaften den 17. april, hvor der vil være mulighed for at spare 20% på alle varer i butikken. Arrangementet er åbent for alle kunder, og der er allerede stor interesse for at deltage.

Maja Albrechtsen, ejeren af Børneshoppen, udtaler, at foråret er begyndelsen på flere fester såsom konfirmationer, bryllupper og andre glædelige begivenheder. Derfor ønsker hun at give kunderne mulighed for at finde det perfekte outfit til disse anledninger og samtidig spare penge.

“Konfirmationssæsonen står for døren, samt en masse andre kommende fester, som eksempelvis f.eks. bryllup og barnedåb. Og der vil man måske gerne have et nyt outfit,” siger Maja og fortsætter:

“Kundeaftenen er for alle. Om det er fordi der skal findes tøj til blå mandag eller festtøjet til alle de kommende fester, som man skal afholde eller deltage i. Der gives -20% på indkøbet på aftenen, samt lidt godt til ganen,” siger hun med et smil.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er påkrævet på tlf. 98823531, via besked på Facebook eller ved personligt fremmøde i butikken. Maja Albrechtsen og co. glæder sig til at tage imod kunderne, til hvad der nok skal blive en hyggelig aften:

“Vi håber på at se en masse glade mennesker, der har lyst til at benytte sig af tilbuddet. Festerne kan være dyre at afholde, så en god aften med % at spare, kan alle vist bruge,” lyder det fra Maja.

Den populære børnetøjsforretning i Brønderslev tilbyder et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til børn i alle aldre - så der vil være rig mulighed for at finde det helt perfekte outfit.

Dato: 17-04-2023
Tid: 18:00
Sted: Bredgade 18
Tilmelding: Det er gratis at deltage, men det kræver tilmeldning. Dette kan gøres på følgende måde: Telefon 98 82 35 31, besked via Facebook eller i butikken.

Du finder meget mere om Børneshoppen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen