Børneshoppen i Brønderslev går tilbudsamok med White Christmas og Black Friday

White Christmas og Black Friday hos Børneshoppen i Brønderslev
Profilbillede
dato

Tag kalenderen frem og gør dig klar til to dage med shoppingfeber, når Børneshoppen i Brønderslev går tilbudsamok med White Christmas torsdag og Black Friday fredag - begge dage åbent til kl. 20. Det bliver to dage fyldt med glade mennesker, fantastiske tilbud og julestemning.

Ejer Maja Albrechtsen deler entusiastisk nyheden og glæder sig meget:

"Så bliver der gang i gaderne - hele to dage med fuld fart! Vi glæder os utroligt meget, for det er så hyggeligt med alle de glade mennesker, der er på jagt efter de gode tilbud."

Blandt de eksklusive tilbud kan kunder glæde sig over -40% på alle flyverdragter til børn i alderen 1-8 år, alle vinterjakker til børn i alderen 1-14 år samt alle sko og støvler fra Skechers i størrelse 21-38. 

Begivenhederne starter torsdag med White Christmas, hvor butikkerne pynter op i vinduerne, gaderne oplyses af julelys, og som traditionen byder, hejses julemanden ned fra Agerbæk med pomp og pragt.

Musik og forhåbentlig mange glade og forventningsfulde børneansigter vil skabe liv i byen. Det hele begynder kl. 17, så kom i god tid og bring dig selv i julestemning.

Maja Albrechtsen ser frem til at byde kunderne velkommen:

"Vi glæder os til at se jer og dele denne festlige tid med gode tilbud og julehygge. Lad os sammen skabe et uforglemmeligt White Christmas og Black Friday i Børneshoppen."

Så sæt kryds i kalenderen og gør jer klar til to dage med sjov, shopping og gode tilbud hos Børneshoppen i Brønderslev. Lad jagten på julegaver og vintergarderobe begynde!

Dato: 23/11 & 24/11
Tid: 09:30 - 20:00
Sted: Bredgade 18

Du finder meget mere om Børneshoppen v/Maja Albrechtsen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen