Brian sørger for varme hjem i vintermånederne

Foto: Mølholm Træpiller .
Profilbillede

På Mølholmvej 79 ligger gården Mølholm. Her har Brian Vestergaard en 1200m2 stor hal, hvor han med salget af træpiller er ved at udleve en drøm:

”Jeg har altid godt kunnet tænke mig at sælge noget” fortæller Brian, som har boet på Mølholm siden 1989.

”Jeg er et udadvendt menneske og kan godt li´ at være i kontakt med folk – og på den her måde kan jeg selv styre min arbejdsdag, selvom det nu aldrig har været meningen, at jeg skal leve af at sælge træpiller.”

Arbejdsrytmen passer ham alletiders. Han planlægger selv sine opgaver og han fortæller meget klart og tydeligt, at han gør det af ren og skær fornøjelse.

Brian er ”gammel” tankvognschauffør, som han selv udtrykker det. Han har kørt de nordjyske landeveje tyndt siden 1983, hvoraf mange år var med mælkebilen.Foto: Privat // Brian kører stadig som afløser på de nordjyske landeveje 

I dag kører han som afløser, men det har ikke ændret så meget på hverdagen — Brian er stadig i gang fra tidlig morgen til sen aften.
Og selvom der skal lidt mere end 60 lys i fødselsdagskagen, så har han ikke i tankerne at gå på pension. Ikke lige foreløbigt i hvert fald.

”Jeg er lige nu ved at få bygget min egen lastbil” fortæller han med et smil. En lastbil, som skal kunne laste 15-20 paller træpiller - og hvor der samtidig er plads til gaffeltrucken

”Den skal jo med rundt til kunderne, når der skal læsses af,” siger han, med selvfølge i stemmen.


Foto: Privat // Der er godt med plads i den 1200 kvadratmeter store hal 

Brian udvælger træpillerne fra den gode ende. For ham er det nemlig kvaliteten, der kommer først.

”Jeg vil ikke sælge dårlige træpiller – men prisen skal også være i orden” understreger han.

Og er man i tvivl om, hvilken type træpiller man skal bruge – eller vil man bare gerne tjekke kvaliteten - så kan man altid købe et par prøvesække, inden man bestiller stort hjem.

Hvad end man skal bruge træpiller til opvarmning i pillefyr eller ovn - eller som strøelse i hestebokse - så er man altid garanteret en super-god kvalitet hos Mølholm Træpiller.
Prisen afhænger af, hvor meget man bestiller. Når man bestiller en hel eller flere paller - eller sågar et helt træk - så er Brian så meget nordjyde, at han naturligvis er til at handle med.

Ved spørgsmål og køb kan Brian kontaktes på telefon: 28 19 65 30

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mølholm Træpiller // Brian Vestergaard