Brønderslev Bibliotek: "Vi mangler mænd!"

Foto: Børnderslev Bibliotek.
Profilbillede

Den anden tirsdag i hver måned inviterer Brønderslev Bibliotek til ”Tirsdagstræf – især for mænd” i deres foredragssal. Det koster 25 kr. og er inklusiv et spændende oplæg, oftest fra en lokal personlighed, samt et lækkert stykke kage til kaffen. Det kræver ingen tilmelding.

Der er risiko for at møde ligesindede mænd, og biblioteket lover, at Kirstine og Jytte, som står for velkomst og forplejning, fordufter hurtigt kl. 13, når foredraget begynder.  

Brønderslev Bibliotek har afholdt Tirsdagstræf siden 2014, hvor det begyndte som en del af projekt ”Livet i landområderne”. Siden er Mandagsmokka (i Brønderslev) og Mandagsmarengs (i Dronninglund) – mest for kvinder, også kommet til.

I efteråret 2022 er der træt 11. oktober og 8. november.

Den 11. oktober får biblioteket besøg af Bent Jensen, som vil fortælle Om Skagerraks forlis.

Den 7. september 1966 var en 7. klasse fra Rask Mølle Skole på vej hjem fra en lejrtur i Norge, da deres færge "Skagerak" først lå underdrejet og siden forliste ud for Hirtshals. Alle blev reddet, men på forskellig vis.

Den historie kan du høre, når Bent Jensen, én af de to lærere, der var med på turen, fortæller om forliset og sit mangeårige virke som lærer på Rask Mølle Skole.

Vel mødt – og tag gerne din nabo med.

Kilde: Brønderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.