Brønderslev Caravan & Trailer Center: "Ingen handler er for små eller for store"

Foto: Brønderslev Caravan & Trailer Center // Christian Riber.
Profilbillede

I hjertet af Vendsyssel har Brønderslev Caravan & Trailer Center hjemme. Christian Riber startede i virksomheden for 40 år siden og i den forbindelse har VORES Brønderslev taget en snak med ham om forretningen.

“Brønderslev Caravan blev startet af min far i 1982. Jeg har altid arbejdet i firmaet i min fritid, men sagde min stilling i en bank/kreditforening op i 2003 for at arbejde fuldtid i butikken. Jeg overtog Brønderslev Caravan den 1. januar 2007.”

Sådan lyder ordene fra indehaveren, som også giver os et indblik i Brønderslev Caravans store udvalg i alt indenfor camping.

“Vores primære omsætning ligger i nye og brugte campingvogne. Vi er landets største forhandler af kvalitetsvogne fra tyske LMC. Derudover forhandler vi også Europas mest solgte vogn, Hobby, samt de kendte mærker som Caravelair, Tabbert og T@B."

"Som noget nyt kommer der til efteråret også Hymer/Eriba i butikken. Autocampere har også sat sit præg i vores butik. Vi sælger nye autocampere fra LMC, og derudover har vi importen af den italienske specialitet Giottiline fra den store Rapido-koncern," siger Christian.


Foto: Brønderslev Caravan & Trailer Center // Christian Riber

Skræddersyede løsninger
Trailersalget har altid været godt i Nordjylland, så de sælger både mange hobby-trailere samt store erhvervstrailere og brugte vogne.

"Brugte vogne gør vi rigtig meget i. Vi er specialister i at finde de helt rigtige brugte vogne til vores kunder - for det er en jungle, hvis man ikke kender markedet rigtig godt."

Butikken er desuden fyldt med et af landets største sortiment af udstyr og tilbehør til camping. 

"Derudover sælger vi rigtig mange fortelte fra danske Isabella, og vi har specialiseret os i Isabellas helårstelte VILLA, hvor vi rådgiver og skræddersyer en komplet løsning til vores kunder."


Foto: Brønderslev Caravan & Trailer Center // Christian Riber

Fra skur til værksted

Siden starten i 1982 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Christian Riber følgende.

“Vi er startet på en græsmark med et skur på ni kvadratmeter. I 1991 flyttede vi til nye omgivelser i Brønderslev nordby, hvor vi med tilbygning idag råder over næsten 2.500 kvadratmeter."

"Derudover har vi et stort værksted placeret i den anden ende af byen. Værkstedet råder over syv værkstedsbaner, cirka 1.000 kvadratmeter samt stort udeareal. Vi er idag 12 ansatte og forhandler både nye og brugte autocampere og campingvogne.”

Hvem er de så i dag?
Udviklingen har bragt Brønderslev Caravan til der, hvor de er i dag; en forretning der slår sig på helt unikke værdier.

“Nærhed, loyalitet og en ægte nordjysk handel er essensen i vores forretning. I vores forretning mødes du af personale og indehaver i øjenhøjde. For os er ingen handler for små... eller for store."

På det store værksted servicerer og reparerer Brønderslev Caravan alle mærker af campingvogne og autocampere. De har dygtiggjort sig i at udføre forsikringsskader og montere specielt udstyr både inde og ude.


Foto: Brønderslev Caravan & Trailer Center // Christian Riber

Det ekstra skridt
“Vores nordjyske priser er en perfekt cocktail med vores 40 års erfaring i branchen. Derudover går vi altid "det ekstra skridt" for at gøre vores kunder glade og tilfredse."

"Derfor er vi også stolte af, at vi blandt campisterne får meget ros "mund-til-mund", når snakken går på campingpladserne. For som vi plejer at sige: 'Vi kan ikke leve af kun at handle med kunderne én gang’," siger Christian.

I dag består Brønderslev Caravan & Trailer Center af 12 ansatte og ligger i Brønderslev på adressen Eventyrvej 18 - 22.

Budskabet er simpelt: “Alt til den kræsne campist... og til den helt rigtige pris.”

Du finder meget mere om Brønderslev Caravan & Trailer Center på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Brønderslev Caravan & Trailer Center