Brønderslev-drengene imponerede foran stort publikum

Profilbillede
dato

Brønderslev IF tog imod Hjallerup IF 2 i en spændende håndboldkamp i Brønderslevhallen. Kampen blev spillet foran en stor mængde tilskuere, da klubben havde arrangeret et stort håndboldbrag for alle klubbens hold.

Kampen var længe meget tæt, hvor begge hold skiftedes til at føre. Brønderslev IF kom foran, men blev indhentet af Hjallerup IF 2, hvilket gjorde kampen lidt for spændende. Dog formåede Brønderslev IF til sidst at rykke fra modstanderne og sikre sig en sejr med resultatet 23-16.

Træner for hjemmeholdet, Maria Jespersgaard, var tilfreds med kampen og fremhævede holdets præstation både på og udenfor banen.

“Det er så vigtigt at et hold fungerer både inde og udenfor banen. Så kæmper man nemlig mere for hinanden. Og det gjorde drengene i dag.”

Maria Jespersgaard var også tilfreds med holdets præstation i begge ender af banen og roste drengene for deres gode samarbejde.

“Drengene spillede en god kamp i begge ender. De arbejder godt for hinanden.”

Kampens resultat: 23-16 til Brønderslev IF
Række: U13 Drenge B

I C-rækken fik Brønderslev besøg af Fjerritslev, og her viste hjemmeholdet sig igen flot frem foran tilskuerne, da de vandt kampen med 21-14.

Efter en lidt sløv start kom drengene fra Brønderslev IF 2 godt i gang med at score mål, og de trak stille og roligt mere og mere fra deres modstandere.

"I begyndelsen søgte vi deres forsvar alt for meget. Vi havde mindre fysik på alle pladser, så det fik vi snakket om i pausen. I 2. halvleg blev vi bedre til at løbe på hullerne og så kom vi nemmere igennem," lyder det fra Maria.

Hun ønskede dog at arbejde videre med forsvarsspillet og ser gerne, at holdet skulle være mere aggressive. Derudover ville de også eksperimentere med nogle angrebsåbninger, som drengene gerne ville blive bedre til.

Træner Maria Jespersgaard ser frem til juleferien og glæder sig til at spille julestævne i Brønderslev den 29. december.

Kampens resultat: 21-14 til Brønderslev IF 2
Række: U13 Drenge C

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-13 Drenge B