Brønderslev-drengene imponerede med en sand mandefolkepræstation

Foto: Brønderslev IF 2 - U13 Drenge C.
Profilbillede
dato

U13 DRENGE: I torsdagens håndboldkamp stod Fjerritslev IF over for Brønderslev IF 2 i Idrætscenter Jammerbugt Fjerritslev. Det blev en spændende kamp, hvor udeholdet trak det længste strå og endte med at vinde med 23-17.

Efter kampen var træneren for udeholdet, Maria Jespersgaard, meget tilfreds med holdets præstation. Hun beskrev det som en "mandfolkepræsentation":

“En mandfolkepræsentation! Sådan sagde jeg til drengene efter kampen, tror ikke de forstod hvad det betød, men det var det de præsterede. Vi tog til Fjerritslev men kun en enkelt udskifter og mødte et hold der på alle pladser var større end os, men drengene var klar fra start og gav aldrig op.”

Maria Jespersgaard fremhævede også alle 8 spillere på holdet og sagde, at de alle gjorde det super godt. De bidrog alle med alt, hvad de havde, og stod sammen som det sejeste hold. Hun var tydeligt stolt af deres indsats.

Holdet spillede rigtig godt sammen, og alle turde gå på mål og havde succes med det. Derfor væltede de rosende ord fra Jespergaard ud af hende:

“Der var god fart i spillerne og de kom til mange gode afslutninger.  Vores forsvar stod godt og Silas i målet var mega sej,” sagde hun.

Maria Jespersgaard var meget tilfreds med holdets præstation og ser frem til næste kamp, hvor de vil arbejde på at forbedre sig yderligere.

Næste kamp for Brønderslev IF 2 er torsdag 9. november, hvor de skal møde Skovsgård-Brovst KFUM på Brovsthallen. Der er kampstart kl. 17:30.

Kampens resultat: 17-23 til Brønderslev IF 2
Række: U13 Drenge C

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF 2 - U-13 Drenge C