Brønderslev-drengene løber ind i både nederlag og sejr mod Vestbjerg i sidste uge

Foto: Brønderslev IF U13.
Profilbillede
dato

Brønderslev IF led et ærgerligt nederlag i torsdagens håndboldkamp mod Vestbjerg IF. Selvom hjemmeholdet førte hele kampen igennem, gik de desværre lidt i stå mod slutningen, hvilket gav Vestbjerg mulighed for at score tre hurtige mål og sikre sig sejren med en slutstilling på 14-17.

Træner for Brønderslev IF, Maria Jespersgaard, udtrykte sin skuffelse over nederlaget:

"Mega ærgerligt nederlag. Vi fører hele kampen igennem, men til sidst går vi lidt i stå, og Vestbjerg får overtaget og scorer 3 hurtige mål."

Hun understregede dog også vigtigheden af at lære af nederlaget.

"Vi vinder og taber som et hold, og nederlag lærer vi også af. Så vi fik en lærerstreg i dag og er klar igen på søndag."

Maria Jespersgaard var tilfreds med holdets præstation i visse områder og sagde: "Vi kommer frem til mange gode chancer, men vi er for uskarpe foran mål. Jeg synes også, vi har godt styr på dem i forsvaret, det var bare ikke nok til sidst."

Hun påpegede dog også områder, der skal forbedres inden næste kamp mod Vestbjerg og sagde: "Vi skal heldigvis spille mod dem igen på søndag, så vi kan få revanche. Her skal vi have fokus på at spille mere bredt, og så skal vi have styr på vores forsvar omkring stregen."

Træner Maria Jespersgaard var tydeligvis skuffet over nederlaget, men fastholdt samtidig optimismen og troen på holdet. Hun mente, at de kunne lære af denne kamp og komme stærkere tilbage i næste møde med Vestbjerg IF.

Kampens resultat: 14-17 til Vestbjerg IF
Række: U-13 Drenge B

Det næste møde mod Vestbjerg var allerede søndag. Her stod Vestbjerg IF og Brønderslev IF igen over for hinanden i en spændende håndboldkamp, der fandt sted i Vestbjerg Idrætscenter. Det var en tæt kamp, hvor Brønderslev IF til sidst hentede en sejr på 16-19.

Efter kampen var træneren for Brønderslev IF, Maria Jespersgaard, meget tilfreds med holdets præstation og mente, at det var en fantastisk revanche efter nederlaget torsdag.

"Drengene var meget opsatte på at få revanche i dag og det kunne man tydeligt mærke inde på banen."

Træneren for Brønderslev IF mente, at holdet lykkedes med deres taktik i kampen. De havde fokus på at sprede spillet og holde afstand til forsvaret, så de ikke blev bremset hver gang de havde bolden.

"Når vi slipper bolden hurtigt videre, gør vi hinanden gode og kommer til bedre chancer. Og så havde vi noget bedre styr på vores forsvar især i 2. halvleg, og det er helt klar medvirkende til at vi rykker fra dem."

Maria Jespersgaard fremhævede også holdets fysiske udfordringer og roste deres vedholdenhed trods modstandernes fysiske spil.

"De fleste af mine spillere er 1. års så de er udfordret på fysikken, men det bremser dem ikke i deres spil. De bliver mødt med meget fysik i begge ender men de klør bare på, det har jeg stor respekt for."

På søndag den 26. november skal Brønderslev IF møde Dronninglund IF. Kampen fløjtes i gang klokken 11:20 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 16-19 til Brønderslev IF 
Række: U-13 Drenge B

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-13 Drenge B