Brønderslev El-Teknik A/S – din lokale elektriker i hele Nordjylland

Foto: Brønderslev El-Teknik A/S. Direktør og indehaver, Svend Jensen
Profilbillede

Det erfarne og autoriserede team af elektrikere hos Brønderslev El-Teknik A/S kan hjælpe med alle opgaver: reparation, fejlfinding, nyinstallationer og service. En døgnvagt sikrer hurtig udrykning, uanset om kunderne oplever elproblemer dag eller nat.

Hvad enten det er den private kunde, der bygger hus, eller regionshospitalet, der har brug for en fast elektriker, så klarer Brønderslev El-Teknik det hele.

Direktør og indehaver af virksomheden, 60-årige Svend Jensen, har siddet for bordenden lige fra starten. Med en baggrund som både elektriker, ingeniør og installatør grundlagde han Brønderslev El-Teknik i 1997, og siden har han ikke set sig tilbage.

Stejl vækstkurve fra første færd

I den første måned efter grundlæggelsen var der et par medarbejdere ud over Svend. Snart kom flere til, og så gik det ellers slag i slag. I 2005 var der 60 medarbejdere i firmaet.

”I dag ligger vi på 25 medarbejdere,” fortæller Svend. ”Vi har ikke de helt store projekter, men skal dog snart i gang med nogen igen. Vi plejer at ligge på omkring 30 medarbejdere”.

Brønderslev El-Teknik har kunder i hele Region Nordjylland. ”Vi har lige haft flere huse i Støvring, ligesom vi for nylig har afsluttet en større kunde i Svenstrup. Men vi kommer også andre steder, f.eks. har vi været på en stor farm i Vejle”.

Det største job, Svend kan nævne, er Hjørring Sygehus, som startede i 2003/2004, og som kører endnu. Her har der gennem årene været el-varer igennem for ca. 25 mio. kr.

Alt i el fra A-Z

Der findes ikke den retning inden for el, som firmaet ikke kan byde ind med. ”Først og fremmest laver vi naturligvis traditionel el,” siger Svend. ”Men vi yder også mange former for energirådgivning, f.eks. i forhold til belysning, kan det svare sig at skifte til LED for eksempel, og det er både i landbruget, inden for industri og på kontorer”.

Et andet område er køleanlæg og varmepumper, hvor især det sidste er blevet populært med de seneste prisstigninger på energi. ”I den forbindelse har vi faktisk startet et samarbejde med en VVS’er, så vi kan tilbyde luft til vand,” fortæller Svend.

Af øvrige områder kan nævnes industrianlæg, hovedtavler, kontorlandskaber og fibernetværk, som dog er rimelig nyt i porteføljen.

Chefen går selv forrest

Svend møder ind hver morgen klokken 6 og starter med at pakke varer ud. Dernæst skal han lige tjekke, om der er aftalt møder i løbet af dagen, inden han også selv betjener kunder ved skranken. Så er der opgaver med projektstyring og lagerfunktionen.

”Landbrugsprojekter styrer jeg selv,” siger Svend.

”Og det er også mig, der køber ind til lager og forhandler med leverandører.”

En stor del af Svends tid går også med at finde folk, for det kan være svært at finde elektrikere. Faktisk søger firmaet elektrikere året rundt. Blandt de medarbejdere, der er i firmaet lige nu, er der kun én af dem, der er tidligere lærling.

”Vi har i øjeblikket otte lærlinge. Problemet med elektrikere er, at de ofte gerne vil videre efter deres læretid, derfor ryger mange til videreuddannelse. De er normalt i lære i fire år, og cirka halvdelen vælger videreuddannelse”.

Svend er glad for at kunne sige, at den seneste lærling, han har ansat, er hans yngste søn. Sønnen er EUX’er og tager den fireårige elektrikeruddannelse, så han går i faderens fodspor.

Der er rig mulighed for at få overblik over alle firmaets mange ydelser på deres hjemmeside her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Brønderslev El-Teknik