Brønderslev-herrerne henter ønskestart på sæsonen med udebanesejr

Foto: (Arkivfoto).
Profilbillede

Brønderslev IF fik en god start på sæsonen, da de hentede en vigtig sejr på udebane, med en sejr over IK 1919 Aalborg 2 på 26-31.

Brønderslev-træner, Jacob Libak Hansen, var meget tilfreds med holdets præstation og mente, at de havde formået at implementere de fokuspunkter, de havde arbejdet på til træning.

"Vi spillede en god kamp i dag, og de fokuspunkter, vi havde og arbejdede med til træning, kan tydeligt ses på banen," udtalte Libak Hansen efter kampen.

Han ønskede også at fremhæve holdet som helhed, men pegede især på to unge spillere, Kenneth Jensen og Frederik Trudslev, der havde gjort en fremragende indsats.

Libak Hansen var også tilfreds med holdets defensive præstation og mente, at de havde arbejdet hårdt på at få forsvaret til at stå solidt.

"Vi har arbejdet hårdt på at forsvaret skal stå solidt, og det må man sige, det gør i dag," sagde han.

Dog mente træneren, at der stadig var plads til forbedring, især når det kom til angrebsspillet.

"Vi skal fortsat arbejde videre med vores angrebsspil, der fungerer godt i perioder, men med fordel godt kan gøres bedre," sagde Libak Hansen og understregede vigtigheden af at fortsætte med at arbejde på holdets offensive spil inden næste kamp.

Brønderslev IF kan se tilbage på en vigtig sejr, hvor de formåede at implementere deres træningsfokus og stå solidt i forsvaret. Med fortsat arbejde på angrebsspillet har holdet potentiale til at blive endnu stærkere i fremtidige kampe.

Næste kamp for Brønderslev IF er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Aalborg Studenternes IF på Brønderslevhallen. Der er kampstart kl. 15:30.

Kampens resultat: 26-31 til Brønderslev IF
Række: Danmarksserie Herrer

Kilde: Træner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer