Brønderslev-herrerne måtte nøjes med et enkelt point efter "en skidt kamp"

Profilbillede
dato

Brønderslev IF og Aalborg Studenternes IF spillede en spændende håndboldkamp i Brønderslevhallen, der endte uafgjort med resultatet 29-29.

Træner for hjemmeholdet, Jacob Libak Hansen, var ikke tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som skidt, med undtagelse af de sidste 15 minutter af første halvleg.

“Vi spiller, hvis vi lige ser væk fra de sidste 15 minutter af 1. halvleg, en skidt kamp i dag. Vi har svært ved at få spillet til at flyde og angrebsspillet bliver for stresset.”

Hvad kan du trods alt glæde dig over fra kampen?

“Der er god viljefast attitude på i dag, også selvom der mange ting der ikke lykkes.”

Dog fremhævede Jacob Libak Hansen også en af holdets spillere, Tobias Witt, der kom ind fra bænken og leverede en fin kamp i målet. Han roste Witts præstation og bidrag til holdet.

Næste kamp for Brønderslev IF er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Aalborg HK 2 på Brønderslevhallen. Der er kampstart kl. 16:30.

Kampens resultat: 29-29 til Aalborg Studenternes IF
Række: Danmarksserie Herrer

Kilde: Træner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer