Brønderslev IF henter sæsonens første sejr: “Pigerne kæmpede benhårdt“

Brønderslev IF - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Brønderslev IFs U16-piger kunne i søndags juble over en vigtig sejr, da de besøgte Lindholm Høje Stadion for at møde Nørresundby FB. Pigerne vandt kampen efter en tæt 2-3 sejr, og det var til stor glæde for træner Patrick Hansen, der kunne se sine spillere vinde for første gang i sæsonen.

Det var en kamp, hvor pigerne virkelig kæmpede for hinanden og for sejren. Det var tydeligt, at de alle ville vinde, og det var en kamp, hvor holdånden virkelig kom til udtryk. Dette høstede roser fra Hansen:

“Endelig sejr! Fortjent efter en tæt kamp med mange dueller. Alle løb de ekstra påkrævede meter, både fremad og retur. Masser af bolderobringer og gode dueller, gjorde det svært for NFB at få sat deres kanter i spil. Pigerne kæmpede benhårdt for sejren, og specielt i de sidste ti minutter kunne man mærke på kommunikationen og intensiteten at de VILLE vinde.”

Patrick Hansen var naturligvis glad og lettet efter sejren, og han var stolt af sine spillere og den måde, de havde kæmpet for sejren på. Flere af spillerne gjorde sig særligt bemærket i kampen, og det var også dem, som træneren fremhævede efter kampen. 

“Clair Atto vinder utroligt mange bolde og skaber meget offensivt med gode sideskift og afleveringer til sine medspillere. Emilie Publico Sørensen, der med tre tacklinger i træk, får skabt en assist til vores første mål. Samt Vanessa Bechara, der to gange i sæsonen nu har vist, at hun har næse for at være der, hvor chancerne opstår.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Brønderslev IF hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Vodskov IF mandag den 1. maj. Der er kampstart på Arena Kop & Kande (Brønderslev) klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-3 til Brønderslev IF
Række: U16 Piger Liga 3

Kilde: Træner Patrick Hansen, Brønderslev IF - U16 Piger Liga 3