Brønderslev IF-herrerne fortsætter deres imponerende ubesejrede stime

Serie 1: Vrå/Børglum IF - Brønderslev IF (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Brønderslev IF's Serie 1-herrer fortsætter deres imponerende ubesejrede stime i sæsonen, efter de vandt deres syvende kamp med en 33-38 sejr over Vrå/Børglum IF. Holdets cheftræner, Jacob Libak Hansen, var glad for sejren, men han var også klar over, at der var plads til forbedring i forsvarsspillet.

Holdet har været en kraftfuld magtfaktor i deres pulje denne sæson og har imponeret med deres angrebsspil. Jacob Libak Hansen glædede sig især over holdets præstation i angrebsspillet i sejren over deres modstandere. Holdet var i stand til at score 38 mål, hvilket bevidner, at deres offensive evner er i top.

Men selvom Brønderslev IFs angrebsspil var imponerende, var Jacob Libak Hansen også klar over, at der var plads til forbedring i deres forsvarsspil. Holdet tillod 33 mål, hvilket er mere end hvad træneren ville have foretrukket.

“Med 38 mål må man sige at angrebsspillet fungerede superfint. Så det var en fin angrebskamp, men en skidt forsvarskamp.”

Nikolaj Thyrrestrup og Martin Eriksen var to spillere, som imponerede Jacob Libak Hansen i sejren, fortæller han. Deres præstationer var med til at sikre, at holdet kunne fortsætte deres ubesejrede stime. Træneren er begejstret for deres indsats og håber, at de fortsætter med at spille på et højt niveau i fremtiden.

Brønderslev IF skal i kamp igen mod Vrå/Børglum IF lørdag den 18. marts. Kampen fløjtes op på Brønderslevhallen klokken 18:00.

Kampens resultat: 33-38 til Brønderslev IF
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Cheftræner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Serie 1 Herrer