Brønderslev IF kunne ikke følge op på flot 1. halvleg

Brønderslev IF U13-piger (Foto: Maria Jespersgaard)
Profilbillede
dato

Søndagens var scenen sat i Idrætscenter Østermarken til et opgør mellem Aars HK og Brønderslev IF. Brønderslev IF var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 22-14.

Cheftræner for Brønderslev IF, Maria Jespersgaard, havde følgende kommentar til nederlaget:

Nederlaget blev lidt større end nødvendigt. Efter en fin første halvleg, hvor vi flere gange havde mulighed for at komme foran med 3 mål, går vi helt i stå i 2. halvleg.

Kampen gik ikke som håbet for Brønderslev IF, Maria Jespersgaard peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

I 2. halvleg spillede de med mange returbolde og det kunne vores forsvar ikke rigtig få bremset. De fik for mange scoringer fra fløjen, hvor vi nok bakkede for meget op på vores backs.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er Maria Jespersgaard stadig optimistisk:

I dag taber vi som et hold, sådan går det desværre også nogle gange. Men vi må bare tilbage til træningen, og have fokus på næste weekends kamp.

På lørdag den 22. januar møder Brønderslev IF, HK 89 Kongerslev. Kampen fløjtes i gang klokken 12:45 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 22-14 til Aars HK
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Cheftræner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-13 Pige AA