Brønderslev IF lammetævede Flauenskold IF med tenniscifre

Profilbillede
dato

Brønderslev IF’s bedste herrehold sikrede sig i foråret oprykning til serie 1. Den nye efterårssæson startede med et snævert nederlag til rækkens etter, men det kunne ikke mærkes mod gårdagens modstandere fra Flauenskjold IF, der blev sendt hjem fra Arena Kop & Kande med tenniscifrene 6-0.

Flauenskjold IF besøgte onsdag aften Arena Kop & Kande var det et Brønderslev mandskab, der havde noget at bevise for de fremmødte tilskuere, da de tabte sæsonens første kamp.

Heldigvis kunne de både tilskuere, spillere og trænerstaben ånde lettet op, da BIF bragte sig foran 1-0 efter fem minutter. Derfra gik det kun én vej. Efter 20 minutters spil blev føringen udbygget til 2-0, og 10 minutter senere stod den 4-0.

Målfesten skulle dog ikke stoppe der. Efter anden halvlegs start gik der et kvarter, så stod der 6-0 på måltavlen.

Så skete der ikke mere bemærkelsesværdigt i kampen, udover to gule kort til henholdsvis Lasse Johnsen fra Flauenborg og Mark Egsdal fra hjemmeholdet kort før slutfløjt.

Det blev dermed til en 6-0 afklapsning af Flauenskjold IF, der gæstede Arena Kop & Kande onsdag aften.

Næste kamp for Brønderslevs serie 1-hold er d. 21. august ude mod Jetsmark IF fra Pandrup, der ligger a point med BIF.

Kilde: Redaktionen