Brønderslev IF leverede sæsonens bedste halvleg

Profilbillede
dato

Tornby IF 2 havde taget turen til Brønderslevhallen, hvor Brønderslev IF gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 33-29.

Derfor var det også en tilfreds Brønderslev-træner, i Jacob Libak Hansen, vi fangede til en reaktion på kampen:

Dejligt med to point! Vi spillede måske sæsonens bedste halvleg, hvor vi også førte 19 -12 ved pausen.

Jacob havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats:

Vi stod solidt defensivt, især i 1. halvleg. hvor 6-0 forsvaret fungerede og vores keeper, Tobias Witt Andersen, fik gode arbejdsbetingelser tog godt fra med redninger. Angrebsmæssigt spillede vi i et højt tempo, som Tornby havde svært ved at følge med i.

Brønderslev IFs præstation udmundede sig i to point, og cheftræner Libak Hansen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

Steffan Leonhard Nielsen spiller en fantastisk kamp, og scorer vel 9 eller 10 mål. Tobias Witt Andersen satte også et solidt aftryk, med flere afgørende redninger de sidste minutter af kampen.

På fredag den 4. februar møder Brønderslev IF Visse IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:20 i Gughallen.

Kampens resultat: 33-29 til Brønderslev IF
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Cheftræner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Serie 1 Herrer