Brønderslev IF-pigerne gav ikke op

Brønderslev IF U13 Piger AA (Foto: Maria Jespersgaard)
Profilbillede
dato

Strandby-Elling Håndbold havde taget turen til Brønderslevhallen, hvor Brønderslev IF gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 15-13.

Derfor var det også en tilfreds Brønderslev-træner, Maria Jespersgaard, vi fangede til en reaktion på kampen.

Efter en pause pga. vinterferien, var det dejligt at spille kamp igen. Det kunne man også mærke på pigerne; de var klar. De spillede en god kamp, både i forsvar og i angrebet. På et tidspunkt er vi bagud med fire, i 1. halvleg, og alligevel giver pigerne ikke op, men kæmper videre. Det er godt gået.

Maria havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

Vi kommer godt fra start, og det gav pigerne lidt ekstra energi. Selv om vi kommer bagud, bliver pigerne ved, og i 2. halvleg scorer Strandby kun tre mål. Det er takket været vores velspillede forsvar, og Emma i målet.

Brønderslev IFs præstation udmundede sig i to point, og cheftræner Jespersgaard kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

Alle pigerne gjorde det godt i dag. Mange bød ind med scoringer, hvilket er dejligt at se. Men vi skal også huske på, at spilleren der sætter den gode screening eller lægger den gode aflevering, har lige så stor andel i målene og i sejren.

På søndag, den 6. marts, møder Brønderslev IF HK 89 Kongerslev. Kampen fløjtes i gang klokken 13:45 i Båndbyhallen, Storvorde.

Kampens resultat: 15-13 til Brønderslev IF
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Cheftræner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-13 Pige AA