Brønderslev IF sejrer sikkert over Sæby

Profilbillede
dato

Brønderslev IF var søndag på besøg i Sæby Spektrum, hvor de skulle forsøge at stjæle point med hjem fra Sæby HK. Kampen startede meget lige, men i anden halvleg trak gæsterne fra hjemmeholdet og vandt 11-17.

I lørdags tog Brønderslev IF turen til Sæby Spektrum, hvor de mødte Sæby HK.
Det var til stor succes for netop Brønderslev IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr med cifrene 11-17.
Fra træner, Maria Jespersgaard lyder det:

1. halvleg var meget lige, vi fik ikke tacklet ordentligt i forsvaret. Der var for lidt, der tog ansvar i angrebet, så det er klart, at vi kommer meget bedre ud til anden halvleg, der er udslagsgivende i dag. Vi giver dem ikke lov til at score lige så mange mål, og vi fik styr på vores angrebsspil.

Jespersgaard sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Vores gennembrud og samspillet med stregen, hvor der bliver sat nogle gode screeninger af Ida. Så også vores forsvar i 2. halvleg er vigtigt i dag, da vi får tacklet bedre af.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Emma, vores målmand, stod igen en brag af en kamp. Victoria var flyvende på højre back, men også de andre bagspillere Mille, Josefine og Sofie fik gang i scoringerne. Tilde var hele tiden farlig på højre fløj og Chili, Frida og Silje var alle med til at få sejren i hus.

Brønderslev IF skal i kamp igen mod Hjallerup IF søndag den 7. november.
Kampen fløjtes op på Brønderslevhallen klokken 13:30.

Kampens resultat: 11-17 til Brønderslev IF
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Maria Jespersgaard