Brønderslev IF skuffede ude mod Jetsmark IF

Profilbillede
dato

Det var et Brønderslev-mandskab, der skulle forsøge at gøre kunsten efter fra sidste uges pragtpræstation af en 6-0 sejr. Desværre blev det ikke til den store fodboldfest for Brønderslev, da de måtte rejse hjem fra Jetsmark IF med et 3-0 nederlag i baggagen.

Inden lørdagens opgør i Serie 1 pulje 6, lå Brønderslev IF og Jetsmark IF a point, og det var udset til at blive et tæt opgør, hvor begge hold ville bevise, at de kunne mere end deres jævnbyrdige modstandere.

Kulissen var sat på Sparekassen Vendsyssel Arena Pandrup med sol og seriebold. Brønderslev var rejst til Pandrup med selvtillid, da de trak sig sejrrigt ud af sidste uges opgør med en sejr på tenniscifrene 6-0 over bundholdet Flauenskjold IF. Mens hjemmeholdet ligeså havde tilkæmpet sig tre point i en 1-3 sejr i Aabybro.

Kampen blev fløjtet i gang 14:30, og desværre for gæsterne fra Brønderslev gik der ikke lang tid, før bolden lå i udeholdets net. Efter blot 21 minutters spil scorede hjemmeholdets Simon Bøknæs til 1-0 på et oplæg af Abdramane Djitteye.

Kort før halvleg udbyggede William Rimer Moesgaard Kronborg hjemmeholdets føring, da han bragte hjemmeholdet foran 2-0 i det 37’ minut. Som også var resultatet, da der blev fløjtet til halvleg.

Desværre for gæsterne havde de glemt at tage skarpheden med fra Brønderslev, og det blev derfor ikke til nogen udebanescoringer i lørdagens opgør. Hjemmeholdets Abdramane Djitteye var dog af en anden opfattelse og kronede en fremragende indsats af med en 3-0 scoring i det 80’ minut, som også blev kampens slutresultat.

Brønderslevs cheftræner Mads Pedersen havde følgende trup til rådighed til lørdagens opgør mod Jetsmark IF: