Brønderslev IF triumferede i 2. halvleg

Profilbillede
dato

Brønderslev IF skulle forsøge at stjæle to point fra Skalborg SK, da slaget skulle stå i Agri Nord Idrætscenter.

Det lykkedes også for BIF, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 30-36, til stor glæde for cheftræner, Jacob Libak Hansen.

Dejligt med 2 point på kontoen, i en kamp hvor spillerne virkede lidt mærket af at have spillet fredag også.

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Angrebet fungerede rigtig godt kampen igennem , og efter at være bagud 16-17 ved pausen, stepper spillerne op og vi vinder 2. Halvleg 20-13.

En overordnet positiv dag for Brønderslev IF - hvor cheftræner Jacob Libak Hansen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Anses Batsberg kom ind på fløjen efter ca. 20 min, og han var flyvende resten af kampen. Defensivt vil jeg fremhæve Jeppe Richter og Simon Møller. Begge havde flere afgørende defensive aktioner.

På søndag den 13. februar møder Brønderslev IF Skalborg SK. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 30-36 til Brønderslev IF
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Cheftræner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Serie 1 Herrer