Brønderslev IF vandt "årets dårligste kamp"

Profilbillede
dato

I søndags tog Brønderslev IF turen til Langholthallen, hvor de mødte Vestbjerg IF.

Det var til stor succes for netop Brønderslev IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 8-12. Fra cheftræner, Mads Bach lyder det:

Vi spiller årets dårligste kamp med en masse tekniske fejl og brændte chancer. Vi er også bagud med et mål midt i 2. Halvleg. Men heldigvis får vi rettet defensiven ind til de sidste 10 min, og får lukket af i forsvaret, så vi kan få afgjort kampen. Resultatet er ikke helt retvisende på spændingen i kampen. Da vi kun fører med én da der mangler 3 minutter. Men hvor er det fedt at tage en sejr, selv de dage hvor alt ikke fungerer.

Bach sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Vores forsvar fungerede igen i dag. Det er vores største styrke, som heldigvis redder os på en dag med mange tekniske fejl.

Spørger man cheftræneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Vilhelm Bundgaard Christiansen og Jacob Lykke får igen bundet forsvaret sammen; de deler “øretæver” ud, når det er nødvendigt.

Han fortsætter:

Igen viser Jacob også hans styrke i angrebsspillet, som den store stærke stregspiller han er. Han tager flere gange en eller flere modstandere på ryggen med lethed, som var det en skoletaske på første skoledag. Og får stadig scoret eller fremtvunget et straffekast.

Brønderslev IF skal i kamp igen mod Aabybro HK søndag den 12. december. Kampen fløjtes op på Brønderslevhallen klokken 15:10.

Kampens resultat: 8-12 til Brønderslev IF
Række: U-13 Drenge B

Kilde: Cheftræner Mads Bach, Brønderslev IF - U-13 Drenge B