Brønderslev IF vinder tæt udeopgør

Profilbillede
dato

I søndags tog Brønderslev IF turen til Sæby Spektrum, hvor de mødte Sæby HK. Det var til stor succes for netop Brønderslev IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 16-20.

Det var en hård kamp i mellem Brønderslev og Sæby Spektrum, hvor det var gæsterne fra BIF, der trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Fra træner, Maria Jespersgaard lyder det:

Drengene spillede en virkelig god kamp. Vi kommer lidt skidt fra start og kommer faktisk bagud 4-0, men vi indhentet dem i løbet af halvlegen og i 2. halvleg rykker vi fra.

Jespersgaard sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Vi havde meget fokus på forsvaret i dag, da vi vidste, at vi er kommet i en svær pulje, og hvis vi vil være med, skal vi kunne dække op. Og det kunne drengene, de fik tacklet af og var super gode til at bakke hinanden op.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Alle byder ind både i forsvar og angreb og har del i sejren. Anton står fint i målet og resten af holdet får alle prøvet noget af i angrebet og får scoret nogle gode mål.

Brønderslev IF skal i kamp igen mod Tornby IF søndag den 30. januar.
Kampen fløjtes op på Tornbyhallen klokken 10:45.

Kampens resultat: 16-20 til Brønderslev IF
Række: U-11 Drenge A

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-11 Drenge A