Brønderslev IFs U11-drenge viser styrke og samarbejde i sejr over Hjallerup IF

Brønderslev IF U11 Drenge (Foto: M. Jespersgaard)
Profilbillede

Brønderslev IFs U11-drenge kan glæde sig over en velfortjent sejr på udebane mod Hjallerup IF med et resultat på 16-21. Efter en periode med nederlag, var sejren en kærkommen gave for drengene, og holdets træner, Maria Jespersgaard, var stolt over deres præstation.

Holdet spillede en fantastisk kamp ledsaget af en kæmpe holdpræstation. Jespersgaard påpegede, at drengene var klar fra starten af kampen, og at de bevægede sig godt rundt på banen med højt tempo og vilje. Maria var også imponeret over drengenes samarbejde og evne til at gøre hinanden gode på banen.

“Det var virkelig en kæmpe holdpræsentation fra drengene i dag, de hjalp hinanden flot i forsvaret og Anton stod godt på kassen. I angrebet kom vores fløje frem til mange flotte chancer og mål, og bagkæden lykkedes med at spille bolden godt rundt og gøre hinanden gode. Mega stolt træner - men det er jeg nu også i de kampe vi taber.”

Maria Jespersgaard var en megastolt træner efter kampen og roste drengene for deres hårde arbejde og engagement. Hun mente, at sejren var et bevis på, at drengene havde lært af deres tidligere nederlag og var blevet stærkere og mere modstandsdygtige som hold.

“Efter en række nederlag de sidste par kampe, så var det fedt med en sejr i dag i Hjallerup. Drengene trængte til lidt succes og en bekræftigelse i at de godt kan være med. Det var vores 4. kamp mod Hjallerup i denne sæson, så vi kender hinanden rigtig godt og det er altid nogle tætte og spændende kampe.”

Drengene havde spillet en fantastisk kamp med en kæmpe holdindsats og vist, hvad de er i stand til, når de arbejder sammen og trækker på samme hammel.

“Vi var klar fra start og havde fokus på mere bevægelighed og fysik i vores forsvar og det må man sige at drengene lykkedes med. Samtidig var der tempo, vilje og kvalificerede afslutninger i angrebet, de gjorde det så godt,” slutter en meget stolt Maria Jespersgaard

På lørdag den 18. marts skal Brønderslev IF møde Løgstør HK. Kampen fløjtes i gang klokken 12:45 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 16-21 til Brønderslev IF
Række: U11 Drenge AA

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U11 Drenge AA