Brønderslev IF - Storvorde/Sejlflod B (Foto: Daniel Svane)
Profilbillede
dato

Af: Daniel Svane

Lørdag kl. 14:00 var scenen sat på Arena Kop & Kande, da Brønderslev IF sendte Storvorde/Sejlflod B hjem med et 3-2-nederlag.

Brønderslev IF's holdleder, Daniel Svane, beretter om kampen:

2-0 er den farligste føring, sådan sagde den nu hedengangne Europamester Richard Møller Nielsen, og i går kom det mundheld til sin ret. Det skete da BI's serie 1 herre tog imod Storvorde's ditto på Kop og Kande Arena. Der var på forhånd lagt op til en tæt affære mellem to mandskaber som begge forsøger at holde fast i toppen af rækken.

Og det blev en meget taktisk affære, hvor begge hold var fuldt ud bevidst om hvad der var på spil. Første halvleg var bestemt ikke en fryd for øjet og vil næppe gå over i historiebøgerne. Så skulle det da kun være fordi den kortvarigt blev afbrudt af tordenvejr.

Anden halvleg blev et sandt festfyrværkeri - og 2-0 er den farligste føring
BI foretog 2 udskiftninger i pausen i håb om at kunne åbne Storvordes imponerende defensiv. Det var dog Storvorde som kom klart bedst ud fra pausen, og de satte sig fuldstændig på begivenhederne. Derfor kunne de også bringe sig foran på straffespark der blev begået efter 70 minutter af Rolf Toft.

Man skulle to at dette ville være en slags wake-up call, men det var Storvorde som fortsatte med at dominere. Efter 83 minutter kunne Storvorde nok engang banke læderet ind bag en sagesløs Jens-Erik Juul Larsen i BI målet, og så stod der 2-0. Og det er jo bekendt den farligste føring.

Blot minuttet efter scoringen slog BI tilbage. Rolf Toft gjorde skaden god igen, og headede et flot indlæg fra Anders Nygaard Jensen sikkert i kassen.

Og allerede 3 minutter efter var det nok engang duoen Anders Nygaard Jensen og Rolf Toft, som var på spil. Anders fandt Rolf i rum bag Storvordes bagkæde. BI topscoreren kvitterede med endnu et sikkert mål, og så var der stik mod spil og chancer bragt balance i regnskabet.

Hessellund lod hammeren falde
Men BI var ikke færdige - slet ikke. I det fjerde minuts overtid var den rutinerede midtbanegeneral, Kristian Hessellund, gået med frem og fra 25 meter bragede han bolden i nettet til slutstillingen 3-2. Det var en magisk afslutning på en ellers halvtrist affære. Men det var en kamp som de mange fremmødte BI-fans sjældent vil glemme.” fortæller Daniel Svane, og uddyber, hvad der lykkes.

“For at være helt ærlig så var der ikke særligt meget der fungerede. Endnu engang skal vores sidste skanse Jens-Erik Juul Larsen fremhæves for hans præstation. Han har virkelig fundet et tårnhøjt niveau, og det er en fornøjelse at se hvordan er vokset i denne sæson."

Derudover viser vi også bare klassen oppe foran. Vi får slet ikke skabt det antal chancer som vi har for vane når vi spiller hjemme på Kop og Kande Arena. Men i dag var vi kliniske foran mål, og det var i den grad tiltrængt.”

På søndag den 19. juni skal Brønderslev IF møde Hirtshals B. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 på Schlie Arena.

Kampens resultat: 3-2 til Brønderslev IF
Række: Herrer Serie 1 - Forår 2022

Mål
70'0-1ukendt målscorer
83'0-2ukendt målscorer
84'1-2Rolf Toft
86'2-2Rolf Toft
94'3-2Kristian Hessellund
Kilde: Holdleder Daniel Svane, Brønderslev IF - Herrer Serie 1 - Forår 2022