Brønderslev-pigerne henter sejren i sidste sekund

Brønderslev IF U11 Piger AA (Foto: L. Kløve)
Profilbillede

Søndag skulle Brønderslev IFs U11-piger på en lang tur til den østlige del af Skiveegnen, hvor et opgør mod Nr. Søby IF i Søby-Højslev Arena ventede.

Det er noget nyt for Brønderslev IF at de skulle så langt for at spille kamp, men det ændrede ikke på at de noterede sig en sejr på cifrene 19-20. Det vækker glæde for pigernes stolte træner, Louise Kløve.

“Sjovt og spændende at møde et nyt hold, som vi har aldrig har spillet mod tidligere. Det er en lang tur til Nr. Søby, og noget længere end vi plejer at køre til kamp, så det var ret nyt for tøserne, men det klarede de med højt humør. Derfor var vi også meget glade for at kunne hive en sejr med hjem i dag.”

Der var spænding helt til det sidste i søndagens opgør, hvor Brønderslev kort inden haluret brølede formåede at score kampens afgørende mål.

“I første halvleg fungerer vores duelspil rigtig godt. I anden halvleg får Nr. Søby dækket bedre op for det, og derfor ender kampen med at blive spændende til sidst. Heldigvis er tøserne totalt cool, og tager det helt roligt til sidst, og scorer sejrsmålet med tre sekunder igen.”

Er der noget du ønsker at fremhæve fra kampen?

“Jeg synes tøserne skal fremhæves for måden de taklede den lange tur på. De hyggede sig hele vejen derned, og havde en fest. De har det rigtig godt og sjovt sammen, det gør det hele lidt sjovere.”

Brønderslev IF skal i kamp igen i aften, når de m'der Aalborg KFUM. Kampen fløjtes op i KFUM Hallen, Aalborg klokken 18:30.

Kampens resultat: 19-20 til Brønderslev IF
Række: U11 Piger AA

Billeder fra kampen

Stor jubel da Brønderslev-pigerne sejrede (Foto: Privat)

Kilde: Træner Louise Kløve, Brønderslev IF - U11 Piger AA
False {
}