Brønderslev-pigerne leverede den bedste sæson nogensinde

Brønderslev IF U15 Piger (Foto: Patrick Hansen)
Profilbillede
dato

I denne artikel ser vi tilbage på den forgangne sæson for Brønderslev IF, sammen med holdets træner, Patrick Hansen, som ser tilbage på sæsonen med stor glæde og stolthed.

Inden sæsonen begyndte, var tiltroen til pigerne ganske stor, selvom der var lidt nervøsitet inden sæsonstart, fortæller Patrick Hansen.

"Vi havde mødt nogle meget stærke hold fra Liga 2 i træningskampene, hvor vi blev udfordret virkelig meget. Derfor var pigerne nok lidt nervøse for niveauet. Trænerne havde dog fuld tiltro til pigernes evner, og håbede på at kunne spille med i toppen af rækken."

Så nu var det bare op til holdet, at gengælde tiltroen fra trænerne. Og de præstationer pigerne leverede, bringer helt forståeligt glæde frem hos Hansen.

"Vi har haft den bedste sæson nogensinde med den her trup. Flest point i en sæson og flest scorede mål. Men vigtigst af alt, så har man i perioder i den grad kunnet se at spillet har udviklet sig. Der er virkeligt noget at bygge på."

Undervejs i sæsonen stødte holdet også på særlige øjeblikke. Patrick Hansen beretter om sæsonens højdepunkter:

"Kampene mod Vodskov og Aars, som vi dominerer fuldstændig og vinder hhv. 2-0 og 6-0, var sæsonens spillemæssige højdepunkter. Der var vi outstanding. Men at vinde rækken og komme med i semifinalen om Jyske Mesterskaber, hvor vi så desværre røg ud i straffesparkskonkurrence, var virkelig flot."

"Derudover blev vores angriber, Anna Damsgaard, topscorer i hele puljen med 10 mål i 10 kampe."

Nu bliver opgaven for Brønderslev IF at forberede sig til næste sæson. Patrick Hansen peger her på de ting, som holdet skal tage med videre fra den forgangne sæson:

"Den gode spillemæssige udvikling og vores evne til at lægge modstanderen under pres."

Vi glæder os til at følge Brønderslev-pigerne i den kommende sæson!

Kilde: Patrick Hansen