Brønderslev til Bruxelles: Ingen vej er for lang eller kort med Jørns Busrejser

Foto: Privat . Direktør, Finn Jensen, skaber gode rejseoplevelser for sine kunder
Profilbillede
dato

Jørns Busrejser har en lang lokalhistorie bag sig.

I 1979 startede Jørn Pedersen selskabet i eget navn og med én bus.

Blot tre år senere blev firmaet - og Jørns navn på de tilkomne busser - synliggjort på de nordjyske landeveje, da han sammen med NT (Nordjyllands Trafikselskab) indgik en aftale om kørsel for den kollektive trafik.

2016 blev dog året, hvor Jørn i en femårig “earn out-aftale”, stille og roligt trådte tilbage fra sin ledende stilling.

I december 2020 kunne Jørns Busrejser byde velkommen den til nye direktør, Finn Jensen, som herefter også overtog den daglige drift.

“Med 90 busser i Nordjylland, hvoraf de 60 kører i den kollektive trafik, har vi et absolut solidt grundlag for den nuværende drift”, fortæller Finn Jensen, som har været i busbranchen siden 1993.


Foto: Privat // I dag råder Jørns Busrejser over i alt 19 rute-, lift- og turistbusser 

Det er altså en erfaren mand, som har sat sig for enden af bordet - og hans budskab er da også klart: 

“Vi har dygtige og yderst kompetente folk ansat - ikke mindst med et kendskab, som beror på over 30 år i branchen for turistkørsel”, tilføjer han med sikkerhed i stemmen.

 Finn har ansat fire på kontoret samt to mekanikere i firmaets eget værksted, som sørger for al servicering af samtlige busser.

Jørns Busrejser tilbyder at dække ethvert behov for transport i forbindelse med private arrangementer i pensionistforeningen, børnehavernes udflugtsture til og fra forlystelsesparker - og skolernes studieture til såvel danske som europæiske storbyer. 

30 topmoderne turistbusser står tilmed til rådighed i hele Europa, så der er med andre ord ingen opgaver, der hverken er for store eller små hos Jørns Busrejser.

De 55 chauffører, som virksomheden råder over, er med til at sikre en komfortabel og sikker transport, hvad enten det drejer sig om kortere eller længere ture.

Finn er af den overbevisning, at aktiv deltagelse og synlighed i lokale netværk - heriblandt idrætsforeningerne, borgerforeningen og forretningslivet spiller en meget vigtig rolle, som går begge veje. 

“Vi vil gerne ha´ de lokale til at kende os – for vi har kendskab til det lokale,” slutter Finn Jensen.

Kontakt Jørns Busrejser her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jørns Busrejser