Brønderslevs U13-piger lukkede ned for Aabybros farligste våben da de vandt på hjemmebane: "Vores forsvar og målmand stod helt fantastisk flot i dag"

Profilbillede
dato

Brønderslev IF sikrede sig en sejr på hjemmebane, da de tog imod Aabybro HK i dagens håndboldkamp. Resultatet endte 13-11 til Brønderslev IF.

Efter kampen var hjemmeholdets træner Louise Kløve begejstret for kampens udfald:

"Det var dejligt med en sejr, for vi følte, at vi skulle have vundet sidste weekend i Åbybro, og derfor var det dejligt at tage sejren i dag. Vi var mere klar fra kampstart i dag end sidste weekend og førte hele kampen igennem."

Louise Kløve var meget tilfreds med holdets arbejdsindsats, og pegede på deres skarpe opdækningspil som nøglen til sejr.

"Vi fik fuldstændig lukket Åbybros dygtige skytte ned. Sidste weekend havde vi problemer med hende, men i dag fik vi lukket helt ned. Mega flot arbejde af tøserne. Tøserne skal have kæmpe ros for deres arbejdsindsats. Det er fedt at være træner for sådan nogle tøser, når de bare giver den maks gas. Vi glæder os til at arbejde videre til træning og til næste kamp," lød det fra Louise Kløve. 

Træneren fremhævede også holdets forsvar, der leverede en solid præstation i søndagens kamp. 

"Vores forsvar sammen med vores målmand stod helt fantastisk flot i dag. Der blev virkelig kæmpet og fightet hele kampen igennem. Samtidig fik vi i dag mere gang i vores kontraspil op af banen, hvilket er noget, vi rigtig gerne vil blive dygtigere til."

Dog var der også områder, som træneren mente, der var plads til forbedring:

"Vi laver stadig nogle dumme fejl, som vi gerne vil minimere. Samtidig skal vi fortsat arbejde med vores forsvar og kontrafase, så vi bliver endnu skarpere på den del. Derudover skal vi arbejde med vores duelspil og indspil til streg i angrebsspillet."

Brønderslev IF-spilleren, Maja Kløve, gav også sin reaktion på kampen:

"Vi kommunikerede bedre i forsvaret og fik lukket mere ned. Vi var mere klar, og vores indstilling var meget bedre i dag. Vi tør at tage nogle tæsk i dag, og det belønner sig."

Næste kamp for Brønderslev IF er søndag 19. november, hvor de skal møde Strandby-Elling Håndbold på Bannerslundhallen, Elling. Der er kampstart kl. 11:30.

Kampens resultat: 13-11 til Brønderslev IF
Række: U-13 Pige A

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Louise og Christian Kløve, Brønderslev IF - U-13 Pige A