Der blev fightet til sidste minut da Brønderslev-pigerne var en tur i Elling

Foto: Brønderslev IF - U-13 Pige A.
Profilbillede

U13 Piger A: Strandby-Elling Håndbold og Brønderslev IF stod over for hinanden i søndagens håndboldkamp, der endte med en tæt sejr til hjemmeholdet på 16-15. Kampen blev spillet i Bannerslundhallen i Elling.

Efter kampen udtalte Louise og Christian Kløve, at de, til trods for nederlaget, var tilfredse med holdets præstation.

“Vi leverer en god præstation og får eksekveret nogle af de ting vi træner på, herunder forsvarsspil, kontraspil og gode afslutninger. Det var ærgerligt for pigerne, at de ikke fik minimum et point med fra kampen, for det havde de fortjent i dag.”

Hvad er det, I skal forbedre til næste gang?

“Vi skal holde fast i vores gode forsvarsspil og arbejde videre med kontrafasen. Vi drømmer om at få vores fløjspillere og stregspiller noget mere med i spillet, så det skal vi øve os på.”

Trænerteamet fremhævede også holdets forsvar, som de beskrev som værende "mega godt". De roste spillerne for deres kampgejst og evne til at hjælpe målmanden med nogle gode redninger.

“Vi vil gerne fremhæve vores forsvar - det er bare mega godt. Tøserne kæmper virkelig for hinanden og hjælper vores målmand til nogle gode redninger. Stor ros til tøserne i dag for det udtryk og den indstilling de kommer med.”

Brønderslev IF-spiller, Agnethe Søberg Arndt, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi spiller en flot kamp mod et godt hold. Vi fighter allesammen og leverer et fint angrebsspil. Publikummet fra SEIF var en af årsagerne til vores temperament i dag. Dommeren leverede en fin præstation.”

Næste kamp for Brønderslev IF er søndag 3. december, hvor de skal møde Frederikshavn FI på Arena Nord, Frederikshavn. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 16-15 til Strandby-Elling Håndbold
Række: U-13 Pige A

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Louise og Christian Kløve, Brønderslev IF - U-13 Pige A