Dommerdrama da Brønderslev fik uafgjort i lokalopgør

Profilbillede
dato

Søndag klokken 15:30 var Brønderslev IF på besøg i Østsidehallen, hvor Ø. Brønderslev IF ikke ville lade gæsterne komme let til fadet.

Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort - 25-25 og en frustreret cheftræner for Brønderslev IF, Kasper Knudsen reagerede således på kampens udfald:

Jeg er frustreret!! Man skal passe på, hvad man siger omkring dommere - men indsatsen i dag var ikke god! Jeg vil dog påpege, at drengene gjorde det fortrinligt og opførte sig diplomatisk overfor de førnævnte dommere. Vi fik en miserabel start på 1. halvleg, selv om Jensen i målet startede med en dobbeltredning - det til trods, så var vi ikke med på måltavlen.

Han fortsætter:

"Vi var bagud frem til 9-4, og derfra fik vi for alvor fat i forsvaret og ØB holdt en scoringspause på godt 12 min. Og det benyttede vi til, at bringe os foran 9-11. I 2. halvleg var vi foran med 3, men var også bagefter med 2 - Desværre kunne vi ikke holde afstanden, til kampens slutning, men måtte nøjedes med 1 point efter at have kæmpet hele kampen mod ØBs 8 mand."

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge cheftræner Knudsen var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af, hvor holdet især har fået en ærgerlig tendens:

De to brændte straffekast igen i dag, hvilket efterhånden er ved at blive en selvfølge.

Cheftræner for Brønderslev IF, Kasper Knudsen, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp:

Mads kom ind og lavede et par afgørende aktioner, stor præstation af ham. Jensen i målet holdt procenten over de 30 og i flere omgange, holdt han os inde i kampen. Richter og Smøller var en god akse i midterforsvaret, og også i angrebet var de med til at skabe konstant uro.

Kampens resultat: 25-25
Række: Serie 1-Herrer

Kilde: Cheftræner Kasper Knudsen, Brønderslev IF - Serie 1-Herrer