DRS Stillads Service bygger stilladser til alle opgaver: “Vi løfter i samlet flok”

Et klassisk murerstillads opsat for privat kunde. (Foto: DRS Stillads Service)
Profilbillede
dato

Hos en virksomhed i Brønderslev har de i 17 år bygget stilladser til virksomheder i Danmark og udlandet. VORES Brønderslev har taget en snak med projektleder John Lensmann Dunker om DRS Stillads Service og deres arbejde.

I Brønderslev på Filholmvej 102 finder man DRS Stillads Service. Virksomheden har stor erfaring i branchen og projektleder John Lensmann Dunker forklarer, at de tilbyder en lang række ydelser. 

“DRS Stilladsservice har lang erfaring med de fleste typer stilladsarbejde. Fra opstilling af murerstilladser, facadestilladser og industristillads til bemandingsløsninger og specialopgaver i både Danmark og andre lande.”

“Facadestilladset har igennem tiden været den mest almindelige form for stillads, og det man oftest har set i bybilledet, når bygninger skal renoveres, tilbygges eller males. I dag stilles der større krav til lastklasse og arbejdsmiljø på stilladset. Dette gør, at vi mest arbejder med svært stål (murerstilladser), da fordelen er, at dem som skal benytte stilladset, har de bedste arbejdsvilkår.”


Hængestillads på industribygning (Foto: DRS Stillads Service)

“Vi har stor erfaring med avanceret offshore riggerarbejde og stilladsbyggeri, så selv på Nordsøen klarer vi de mest komplekse riggeropgaver, for eksempel på vindmøllefarme og andre offshore arbejdspladser hvor der ofte er brug for specialstilladser og hængestilladser.”

DRS Stillads Service udlejer også kvalificeret mandskab, der har spidskompetence i opsætning af stilladser samt riggerarbejde til virksomheder og specielle projekter.

17 år med stilladsbyggeri
DRS Stillads Service blev grundlagt i 2006 da adskillige partnere gik sammen om at skabe virksomheden.

“Virksomheden blev grundlagt af 5 partnere i 2006, som alle selv havde prøvet det meste inden for branchen. I 2009 overgik alle anparter til en anpartshaver, som i dag driver virksomheden. Det var faktisk ønsket om at skabe et bedre arbejdsklima og en bedre atmosfære, som var hovedårsagen til, at DRS Stillads Service blev skabt,” fortæller John Lensmann Dunker.


Murerstillads på stort lejlighedskompleks (Foto: DRS Stillads Service)

Krisetider
Virksomheden har oplevet både op- og nedture i dens levetid. Kort tid efter de fem partnere gik sammen om projektet, ramte den hårdeste finanskrise i et århundrede hele den vestlige verden. Og det var noget, der også kunne mærkes hos DRS Stillads Service.

“Der var 14 ansætte i starten, og så kom finanskrisen i 2008, og man blev skåret ned på 3 ansatte, som kæmpede for at virksomheden overlevede i 3 hårde år. Virksomheden blev omstruktureret, og det har hjulpet til, at den stadigvæk eksisterer i dag.”

“Vi har en god fast kundekreds, og vores geografiske område strækker sig fra Danmark til Antwerpen i Belgien, Tromsø i Norge og Færøerne,” forklarer John Lensmann Dunker.

En skråsikker struktur
I dag er DRS Stillads Service en virksomhed med fokus på høj kvalitet og faglighed, der har styr på deres værdier: 

“Vi bygger facadestilladser, hvor sikkerhed og holdbarhed er i top i både godt og dårligt vejr. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer, at vores kunders ansatte kan føle sig trygge ved arbejdet på stilladset med de tunge materialer.”

“Kvalitet og et højt serviceniveau er en stor del af vores værdigrundlag. Det udstråler og beviser vores medarbejdere også i deres daglige arbejde. Alle medarbejdere er både dannede og uddannede. Det sikrer et professionelt udført stykke arbejde, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.” 


Specialstillads fra DRS (Foto: DRS Stillads Service)

“En af vores kerneværdier som virksomhed og de services vi leverer, er kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere betyder alt for os. Deres erfaring og viden bærer vores virksomhed, og så er det jo dem, der skal sørge for, at vi kan levere kvalitet til tiden.”

“Sammen med kunden finder vores kompetente medarbejdere altid den bedste løsning på selv de mest komplicerede projekter. Vi er i dag et lille men intenst firma, som er til at snakke med, og kan råde og vejlede, så det er til at forstå,” slår projektlederen fast. 

Du finder meget mere om DRS Stillads Service ApS på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dansk Rigger & Stillads Service ApS