En formiddag med små guldklumper: Bliv klogere på babymassage

Hygge for de små i Børneshoppen (Foto: Trygbabybehandler)
Profilbillede

Et nyt arrangement er på vej i Børneshoppen, som i samarbejde med Trygbabybehandler holder en workshop for dig og din baby. 

Mandag formiddag, den 13. marts, har du mulighed for at komme endnu tættere på din baby, når Kitt Kristensen fra Trygbabybehandler rykker ind i Børneshoppen og holder workshop.

I en workshop om babymassage vil du lære de grundlæggende teknikker og få en chance for at øve dem under vejledning af Kitt Kristensen. Du vil også lære om de forskellige fordele ved babymassage og få tips til at gøre massagen mere behagelig for din baby.

Her vil være mulighed for at øge båndet mellem forælder og baby, og derudover kan det medfører en masse fordele for dig og din baby.

“Jeg holder workshop for dig og din baby, hos Børneshoppen som vil sørge for snacks og vil samtidig give -20% på deres varer,” fortæller Kitt og fortsætter:

“Jeg vil undervise i babymassage og fortælle om babymassagens psykiske og fysiske goder og hvad det kan afhjælpe, så som: Motorisk uro, søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, reflukssymptomer, spændinger. Derudover styrker det immunforsvaret og stimulerer babys sanser. Jeg vil også komme ind på motorik zoneterapi og akupressur teknikker, samt andre tips og tricks.”

Maja Albrechtsen fra Børneshoppen glæder sig over samarbejdet, og ser sammen med Kitt frem til dagen.

“Vi er altid åben for samarbejde, og nu glæder vi os til at give mødre og deres små guldklumper en dejlig formiddag i Børneshoppen. Vi glæder os til at se jer,” lyder det fra Maja og Kitt.

Tid: Mandag den 13. marts kl. 9:30
Sted: Børneshoppen på Bredgade 18 i Brønderslev
Tilmelding og pris: 45kr sendes ved tilmelding til 52 38 73 85. Tilmelding er bindende.

Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen
False {
}