En rodet kamp satte ikke en stopper for Brønderslev-drenge: "Så fedt, at vi har mange spillere, der tager ansvar"

Foto: Brønderslev IF 2 - U-13 Drenge C.
Profilbillede
dato

Brønderslev IF 2 tog imod Aabybro HK i en spændende håndboldkamp i Brønderslevhallen. Hjemmeholdet formåede at sikre sig en sejr på 12-7 i en ganske rodet kamp.

Træner for hjemmeholdet, Maria Jespersgaard, måtte erkende, at holdet ikke kom med så meget fart som sædvanligt. Dog var hun tilfreds med, at de formåede at justere dette efter pausen.

“En lidt rodet kamp med mange tekniske fejl. Vi kommer ikke med så meget fart som vi plejer, men det går vi heldigvis skruet lidt på i halvlegen.”

Maria Jespersgaard var stolt af holdets defensive præstation og glædede sig over, at de formåede at holde modstanderne fra at score mange mål. Hun var også begejstret for, at flere spillere bidrog med scoringer i den anden ende og udviste ansvar.

"Vi står rigtig fint i forsvaret, vi holder dem fra at score så mange mål. Igen i dag er der også mange der byder ind med scoringer i den anden ende, og det er så fedt, at vi har mange spillere der tager ansvar," sagde Maria Jespersgaard, om holdets præstation.

Træneren mente dog, at der var plads til forbedring og ønskede at arbejde med holdets presspil.

"Vi skal arbejde med vores presspil, vi slipper ikke bolden hurtig nok videre. De gange vi gør, løber vi lige igennem deres forsvar," udtalte Jespersgaard, om områder, der skulle forbedres inden næste kamp.

Næste kamp for Brønderslev IF 2 er lørdag 25. november, hvor de skal møde Ø. Brønderslev IF på Østsidehallen, Ø. Brønderslev. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 12-7 til Brønderslev IF 2
Række: U-13 Drenge C

Kilde: Træner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF 2 - U-13 Drenge C