Er økonomien presset? Få tjekket om du betaler for meget

Profilbillede
dato

Mange danskere oplever i øjeblikket stigende udgifter, hvilket kan være en stor bekymring. Men det er vigtigt at vide, at der faktisk er muligheder for at spare penge, selv når det føles som om, at alt er for dyrt.

Utroligt mange danskere er ikke klar over de muligheder, de har for at spare penge. 

Men du kan altså få hjælp til at få tjekket dine udgifter og finde ud af, om der er nogen måder, du kan spare penge på. Dette kan være alt fra at skifte til en billigere udbyder af internet, telefon og tv, til at justere dine abonnementer og forsikringer.

Få undersøgt om du betaler for meget

ØkonomiTjek er en gratis tjeneste, der hjælper danskerne med at spare penge på en lang række produkter som internetabonnementer, mobilabonnementer, a-kasser, strøm, måltidskasser. Tjenester som langt de fleste danskere abonnerer på.

“Vi er specialister indenfor ovenstående områder, og kan både gå i teknik -og indholds-mode. Om du vil vide, hvilket netværk, der har bedst dækning på din adresse, eller hvordan du på den billigste måde får dine 3 yndlingskanaler, så har vi værktøjerne til at hjælpe,” lyder det fra Michael Lundquist, der er direktør for ØkonomiTjek.

Kilde: ØkonomiTjek