BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at gøre en forskel for akutte psykiatriske patienter og bidrage til, at vi i fællesskab og med intensiv behandling og støtte kan hjælpe dem tilbage til et mere stabilt udgangspunkt, så er stillingen på N6 måske noget for dig. Du vil få en grundig oplæring, masser af dygtige kollegaer i det tværfaglige felt, og en hverdag, hvor to dage ikke er ens. Vi har stort fokus på kollegial sparring og udvikling og at skabe den bedste behandling for vores patienter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Hvem er vi?
På afsnit N6 vil du møde ca. 40 kolleger, som består af læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, aktivitetsmedarbejdere, socialrådgivere og sekretærer. Vi vil gerne udvide vores tværfaglige perspektiv med ergoterapeutisk faglighed - måske er det lige dig, vi mangler.
Den tværfaglige personalegruppe på N6, består af folk som har arbejdet i det intensive psykiatriske speciale i mange år, men vi har også nyuddannede kollegaer. Vi er superbrugere i deeskalerende kommunikation, og passer altid godt på hinanden i en til tider presset hverdag med mange arbejdsopgaver. Vi arbejder med konfliktforebyggelsesmetoden Safewards og alle medarbejdere er på konflikthåndteringskursus flere gange årligt.
Se mere om vores hverdag på Instagram Intensivt sengeafsnit N6 (@intensivt_sengeafsnit_n6_) • Instagram-billeder og -videoer
Patienterne på intensiv
På N6 kan patienter indlægges frivilligt, på tvang, i henhold til behandlingsdom eller i surrogat varetægtsfængsling. Målgruppen er den akutte psykiatriske patient, over 18 år, som har brug for behandling, stabilisering og støtte til at finde tilbage til hverdagen. I et alment psykiatrisk intensivt afsnit er to dage ikke ens. Vi har årligt mellem 1300 – 1500 patienter, der kommer gennem afdelingens modtagelse. Nogle patienter går direkte videre til et åbent afsnit efter modtagelse, mens andre har brug for behandling, stabilisering og støtte i intensiv regi.
Vi møder mange mennesker med forskellige diagnoser. Det kan blandt andet være skizofreni, bipolar affektiv sindslidelse, forskellige former for personlighedsforstyrrelse, udviklingsforstyrrelse, dobbeltdiagnose, PTSD og mental retardering mm.
Vi tager imod patienter, der har første møde med behandlingspsykiatrien, men vi har også patienter der har en del genindlæggelser grundet deres sygdom. Vi møder patienter, som har afklaring på behov for støtte i hjemmet, men hvor der ofte vil være brug for en vurdering af, om støtten lever op til de behov patienten aktuelt har. Vi møder også patienter med funktionstab fx grundet sygdomsforværring, misbrug eller nedsatte kognitive funktioner, der har brug for ny udredning. Vi får ydermere patienter til indlæggelse, som har brug for afklaring af støttebehov med henblik på at kunne blive udskrevet til et stabilt miljø.
Din hverdag som ergoterapeut
Hver vagt starter med, at man som personale tildeles patienter. Her laves der en vurdering af, hvilke kompetencer og ressourcer der er relevante for den enkelte patient i vagten. Du vil på daglig basis komme til at arbejde i team med andre kollegaer omkring patienten. På den måde kan du have fokus på de relevante ergoterapeutiske observationer, funktionsvurderinger, udredninger og dertil hørende interventioner - mens en sygeplejerske/social og sundhedsassistent har fokus på de sygeplejefaglige opgaver. En hverdag som ergoterapeut på N6 bærer i høj grad præg af tværfagligt og tværprofessionelt samarbejde. Da vi er et akut afsnit, skal man være omstillingsparat og det er vigtigt at man evner at prioriterer i opgaver.
Ergoterapeutstillingerne på N6 er taget ud fra normeringen af plejepersonale, da vi har set en stor gevinst ved tidligere at have en ergoterapeut i afdelingen. I dagligdagen vil du indgå i teamet af kontaktpersoner sammen med sygeplejersker og assistenter. Dine arbejdsopgaver blive tilknyttet patienter med sansemotoriske udfordringer og patienter med behov for ergoterapeutisk udredning, vurdering og tiltag.
Vi ønsker du har Sensory Profile Kurset, da der er brug for du kan udarbejde sanseprofiler, som blandt andet kan anvendes i deeskaleringsøjemed. På N6 har vi brug for ergoterapeuter, som kan medvirke til at analysere og udrede den enkeltes patients behov, vi har også brug for, at du i arbejdet med en kompleks patientgruppe kan medvirke til at finde kreative løsninger på patientens udfordringer i hverdagen i samarbejde med afdelingens øvrige personale. I afdelingen har vi sanserum, sportshal, køkken mm til patienterne tilgængeligt. Det vil blive nyt for N6 at arbejde med ergoterapeuter på ovenstående vis. Du vil derfor have stor indflydelse på, hvordan vi kommer til at bruge ergoterapien i afsnittet.
Hvad kan vi tilbyde dig?
Du vil have mulighed for monofaglig sparring med ergoterapeuter internt i afsnittet, men også fra øvrige afsnit. Desuden er der mulighed for sparring med ergoterapeuter i Aalborg, dette for at sikre den monofaglige udvikling og sparring. Som nyansat får du et længerevarende mentorforløb, tilrettelagt efter dine forudsætninger og kompetencer. Mentorforløbet varetages af et personale i afdelingen, hvor der er en grundig oplæring og sparring i forhold til afsnittets målgruppe, procedurer og retningslinjer. Som nyansat vil du blive tilmeldt forskellige kurser og undervisningsforløb. Hos os står man aldrig alene om patienten, vi har en høj prioritering i forhold til kollegialt samarbejde. Vi har jævnligt sagssupervision, hvilket er medvirkende til at kvalificerer arbejdsopgaverne omkring den enkelte patient. Vi understøtter den enkelte medarbejders ønsker for udvikling og hjælper dig i retningen af den udvikling netop du ønsker dig. Vi arbejder dagligt med 15 faglige minutter, her drøfter vi internt tværfagligt samarbejde med fokus på en patientcase.
Hvad forventer vi af dig?
Du er uddannet ergoterapeut. Vi forventer, at du er nysgerrig på arbejdsopgaver i vores afsnit og har lyst til at lære om vores akutte speciale. Du er typen, der ser muligheder frem for begrænsninger. Du møder på arbejde med et smil på læben og et godt humør. Du har gerne erfaring med patienter med en psykisk lidelse.
Arbejdsplanlægning
Stillingen er på 37 timer om ugen, andet timeantal kan aftales. Du vil blive ansat i blandet dagvagt/aftenvagt efter nærmere aftale. Vi arbejder primært 8 timers vagter i hverdagen. I weekenden er der mulighed for at arbejde 8 timers vagter hver anden weekend, eller 12 timers vagter hver tredje weekend.
Har du spørgsmål
Ønsker du at vide mere om os, så er du velkommen på et uforpligtende besøg og en rundvisning i vores afsnit, inden du beslutter dig for, om du har lyst til at skrive en ansøgning. Kontakt vores ledende oversygeplejerske Maiken Slott på tlf.: 51 18 73 56.
Stillingen er med start pr. 1/1 eller efter aftale.
Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Brønderslev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Nordjylland, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940767