Få en idé om værdien af din bolig med prisberegneren fra Westergaard Bolig

Nils Vejby (tv) og Kjeld Westergaard (th) (Foto: Westergaard Bolig)
Profilbillede
dato

Westergaard Bolig har netop lanceret deres nyeste værktøj: en prisberegner, der giver boligejere en forsmag på værdien af deres ejendomme.

Denne prisberegner, der er tilgængelig på westergaardbolig.beregner.net, er skræddersyet til at give boligejere en hurtig og nem måde at få en idé om deres boligs værdi på markedet.

"Vi ved, at mange mennesker er interesserede i at få en idé om værdien af deres bolig. Nogle kan dog være tilbageholdende med at anmode om en vurdering, især hvis de ikke er sikre på, om de vil sælge deres bolig," lyder det fra Westergaard Bolig.

"Derfor har vi nu introduceret denne prisberegner, som i mange tilfælde kan give en pejling af ens boligs salgsværdi. Det er vigtigt at understrege, at prisberegneren ikke erstatter en professionel vurdering, men den kan være et nyttigt første skridt."

Det nye værktøj giver boligejere mulighed for at indtaste relevante oplysninger om deres bolig. Ud fra disse oplysninger genererer prisberegneren en skønnet værdi, baseret på markedstendenser og statistikker.

"Ofte vil vi tage kontakt til kunden og tilbyde en konkret vurdering, som udføres af enten Nils eller Kjeld - der begge er super skarpe til at komme med realistiske salgsvurderinger."

En salgsvurdering er altid gratis og uforpligtende - så man skal aldrig holde sig tilbage med at tage kontakt til Westergaard Bolig - hvad enten man ønsker en konkret vurdering eller i øvrigt er i tvivl om noget ift. prisberegneren.

Westergaard Bolig har en stærk tilstedeværelse i Brønderslev-området og har i de seneste fire år været den bedst sælgende ejendomsmægler i Brønderslev Kommune. Deres fokus ligger på at få flere huse til salg i området, især nyere etplanshuse, men de har også ekspertisen til at sælge alle typer boliger.

Tjek prisberegneren ud her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Westergaard Bolig