Få historien om The Beatles – et musikalsk foredrag på Brønderslev Bibliotek

Foto: Brønderslev Bibliotek.
Profilbillede

På trods af at det i år er 52 år siden The Beatles blev opløst, er der stadig stor opmærksomhed om den engelske gruppe, der i løbet af 1960'erne erobrede den ganske verden. 

Også i dag spilles The Beatles musik stadig verden over, og der skrives bøger og laves film om The Fab Four. Ringo Star og Poul McCartney interviewes stadig om deres tid i The Beatles, og der afholdes mange musikforedrag om gruppen fra Liverpool.

Således også torsdag d. 17. november kl. 19.30 på biblioteket i Brønderslev, hvor der gennem ord, billeder og ikke mindst musik bliver mulighed for at høre historien om Beatles.  

The Beatles blev dannet i Liverpool i slutningen af 1950'erne af John Lennon (guitar og sang), Paul McCartney (bas, keyboard, guitar og sang), George Harrison (guitar og sang) og fra 1962 Ringo Starr (trommer og sang).

I 1962 udgav The Beatles deres første selvstændige single "Love Me Do", som dog ikke umiddelbart opnåede nogen større succes.

I januar 1963 udkom derimod singlen P"lease Please Me", der gav gruppen et stort gennembrud. Samarbejdet mellem de fire ophørte i foråret 1970 efter udsendelsen af lp'en Let It BeKilde denstoredanske.lex.dk 

Torsdag d. 17. november bliver der primært fokuseret på årene fra 1962-1969, og de bliver fortalt af Torben Warncke, og de akustiske fortolkninger af The Beatles musik bliver udover Torben Warncke spillet af John Fuglsang og Rene Krone – alle fra Kulturskolen i Brønderslev Kommune. 

Billetter til arrangementet koster 70 kr. og kan købes på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside her.

Kilde: Brønderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.