Fejring af Brønderslev som købstad

Profilbillede
dato

I forbindelse med bogen “Brønderslev Købstad længe leve!” afholder Brønderslev Bibliotek den 7. september et foredrag om Brønderslevs udvikling fra landsby over stationsby til købstad.

Har du lyst til at dykke mere ned i Brønderslevs udvikling og historie, så er der godt nyt for dig. Brønderslev Bibliotek åbner dørene for et arrangement med fokus på Brønderslev udvikling, og det bliver både spændende og informativt.

Museum for Forsyning og Bæredygtighed og Brønderslev Bibliotek arrangerer i samarbejde et foredrag i kølvandet på bogudgivelsen “Brønderslev Købstad længe leve!”. Museumsinspektørerne Anders Kilgast Jensen (Museum for Forsyning og Bæredygtighed) og Mikkel Kirkedahl Nielsen (Sydvestjyske Museer) vil fortælle om Brønderslev udvikling fra landsby over stationsby til købstad.

Foredraget afholdes den 7. september klokken 13-15, og det koster 50 kroner at deltage. Der er et begrænset antal billetter, og det anbefales derfor, at du bestiller billet på forhånd. Du kan tilmelde dig via Brønderslev Biblioteks hjemmeside, hvor du også kan læse mere om foredraget.

Alle gældende corona-restriktioner og anbefalinger overholdes.

Kilde: Redaktionen