Flot forsvarsspil skabte sejren for Brønderslev IF i Serie 1

Profilbillede
dato

I søndags tog Brønderslev IF turen til Taarshallen, hvor de mødte Taars/Ugilt IF.

Det var til stor succes for netop Brønderslev IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 21-24. Fra cheftræner, Kasper Knudsen lyder det:

Det blev heldigvis til en sejr, hvor vi måtte kæmpe lidt mere for det end vi havde håbet på. Forstået på den måde, at vi ikke rigtig lykkedes i angrebet i de første 25 min. af 1. halvleg og så måtte vi virkelig knokle en vis legemsdel ud af bukserne i forsvaret for at Taars ikke stak af. Heldigvis for os, kom vi ud af den periode med kun 9 mål scoret imod os og -2 på måltavlen - og da vi lige pludselig fandt melodien til sidst i halvlegen, så kunne vi gå til pause med føringen 11-10 i vores favør.

Knudsen sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Forsvaret! Vi spillede helt forrygende og det var ikke mange fejl, der blev lavet der - i 2. halvleg pillede vi helt pynten af Taars og de kunne slet ikke true os og når de endelig kom til en fornuftig afslutning - og så var Jesper i målet en sikker sidste skanse.

Spørger man cheftræneren er der særligt flere præstationer, der især spillede ind:

Jesper Jensen i målet, suppleret af et godt spillende forsvar med Magnus Kjær i spidsen, sammen med tilbagevendte Jeppe Richter som også var en evig uro i angrebet - i dag var Martin Eriksen også flyvende. Alt i alt var det en kæmpe holdpræstation, hvor alle gjorde det super godt.

Brønderslev IF skal i kamp igen mod Ø. Brønderslev IF tirsdag den 16. november.
Kampen fløjtes op på Brønderslevhallen klokken 20:45.

Kampens resultat: 21-24 til Brønderslev IF
Række: Serie 1-Herrer

Kilde: Cheftræner Kasper Knudsen