Folkeskolelærere

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

3 lærere til Skolegades Skole

Vil du være med til at skabe den bedste skoletid for eleverne på Skolegades Skole, så læs med her! Vi søger 3 topmotiverede lærere, der vil være med at til at forme fremtiden på en skole i udvikling.

Vi leder efter 3 lærere, som er didaktisk og faglig velfunderede og som har lyst til at være en del af holdet på Skolegades Skole.

Har du et børnesyn der siger, at det enkelte barn er ligeværdigt, unikt og indeholder masser af ressourcer og udviklingspotentialer? Er du topmotiveret for at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for ALLE børn? Elsker du at arbejde sammen med dine kolleger, og er du ikke bange for at sætte din faglighed i spil? Så skal du søge jobber som lærer på Skolegades Skole!

Skolegades Skole er beliggende midt i Brønderslev by og en del af Skoledistrikt Syd, som består af 3 skoler. Vi har ca. 360 fantastiske elever og vi er så heldige at have ca. 25 forskellige nationaliteter repræsenteret på vores skole. Vi har en skøn elevgruppe som rummer og favner bredt. Vi er ca. 35 lærere og 8 pædagoger som alle har et stort ønske om at skabe de allerbedste rammer og deltagelsesmuligheder for ALLE børn.

Vi har en bred vifte af fag, som vi ønsker dækket. Du skal derfor søge en af vores stillinger, hvis du kan byde ind med flere af følgende fag:

  • Musik
  • Håndværk og design
  • Fysik/kemi
  • Biologi
  • Matematik
  • Dansk som andetsprog
  • Engelsk

Skolegades Skole vil som følge af politiske beslutninger de næste halvandet år gennemgå nogle spændene forandringsprocesser, som du har mulighed for at blive en del af.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du lyst til at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at deltage i vores infomøde onsdag den 11/10 kl. 17.00 på Skolegades Skole.

Du er også meget velkommen til at kontakte skoleleder Julie Roberts 29782764 eller Jørgen Dyrskjøt på 25268309

 

Ansøgningsfrist den 22/10

Samtaler den 30/10. Der vil være afgørelse samme dag.


Du kan læse Brønderslev Kommunes Børnesyn her
 

 

Brønderslev Kommunes medarbejdersyn bygger på følgende: 

  • Vi er "I samspil med borgerne”, hvilket vi støtter op gennem vores værdier: Fællesskabende, Modig og Nysgerrig. 
  • I Brønderslev Kommune og på den enkelte arbejdsplads, er det både naturligt, legitimt og velset, at medarbejdere viser interesse for og debatterer arbejdspladsens forhold gennem dialog og samarbejde.
  • Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brønderslev Kommune, Skolegade 36, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914462

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet