Freys Tandteam: Godt håndværk, afslappet atmosfære og stor erfaring

Foto: Privat // . Freys Tandteam: Fra ventre - Louise, Donia, klinikejer Kristine i front, Pia og Ronja
Profilbillede
dato

I Brønderslev finder du en moderne tandklinik, kendetegnet af kvalitet, service og godt håndværk. Kristine Frey står bag klinikken på Grønnegade 27, som giver os et indblik i, hvordan det hele startede.

Kristine har en mangeårig erfaring bag sig og tand-eventyret startede, da hun blev kandidat fra Århus Tandlægehøjskole i 1990. Først ti år senere begyndte hun at slå sine folder i klinikken på Grønnegade 27, men i mellemtiden nåede hun at arbejde fire et halvt år i den offentlige tandpleje i Sverige og to et halvt år i den grønlandske hovedstad, Nuuk. 

På det fantastiske udlandseventyr oparbejdede Kristine sig især stor erfaring med børnepatienter og står derfor klar til at hjælpe de unge fra 16+ til at komme ud i privat praksis.

Jeg startede i sin tid som assisterende tandlæge for Leif Andersen, indtil jeg i år 2000 købte halvdelen af Leifs Klinik, fortæller klinikejeren. 

Syv år efter købte Kristine den anden halvdel af klinikken, hvilket betød, at hun i 2007 ejede hele klinikken i Brønderslev. Meget er sket i de 15 år, siden Kristine overtog klinikken, men den høje service, positive dialog med klienterne og en høj kvalitet til prisen - dén er der ikke lavet om på. 

Til gengæld er klinikken blevet udvidet i denne årrække og er stadig under løbende opdatering. Hertil kommer, at de har fået en tandplejer i huset undervejs - Donia startede i klinikken i 2020. 

Kristine jyske ydmyghed trænger igennem, når man spørger, hvad der gør Freys Tandteam til noget helt specielt. 

"Her kan vi kun sige, at vi er tandlæger. Vi må ikke sige vi, at vi er bedre end andre, men vi laver alle former for tandbehandlinger her hos os. 

Her bør det i særdeleshed understreges, at de hos Freys Tandteam kun laver teknik-arbejde med EU-certificering og ikke med Kina-kroner. 


Foto: Privat // Tandklinikken Grønnegade set udefra 

På klinikken gør Kristine og teamet også meget ud af at tage løbende specialkurser i evidensbaseret behandlingsteknik, såsom implantat-behandling, knogleopbygning, elektrokirurgi samt de nyeste principper inden for paradentose-behandling. 

“Vi er ofte meget på efteruddannelse og bruger nu digitalt aftryk som standard,” understreger Kristine og uddyber:

"Vi arbejder fokuseret på at skabe tilfredse patienter med vores team af dygtige og erfarne specialister, og hvis indicerede behandlinger kræver det, så samarbejder vi med eksterne specialister. 

 Den 52-årige klinikejer og tandlæge fremhæver også de kernekompetencer og værdier, der ligger i centrum af Freys Tandteam. 

“Visionen kredser om god kommunikation, empati, tryghed og et roligt miljø.”

På klinikken tager teamet udgangspunkt i at give den enkelte patient den bedst mulige behandling, karakteristeret af omsorg og en uhøjtidelig, afslappet atmosfære. 

"Vi er et lille team med stor erfaring. Du vil i øjeblikket møde de samme mennesker ved hvert besøg i klinikken,” tilføjer Kristine. 

Da tandlægeklinikken er en uafhængig praksis, betyder det også, at Freys Tandteam ikke er medlem af nogen kæde og derfor kan sikre dig en god, personlig oplevelse, når du skal have tjekket tænderne. 

Du finder meget mere om Freys Tandteam på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Freys Tandteam