Griserådgiver til LandboNord i Brønderslev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret inden for griseproduktion? Drømmer du om at være en del af et dedikeret team af specialiserede rådgivere? I LandboNord får du chancen for at udfolde dine ambitioner som griserådgiver i et inspirerende miljø, hvor udvikling og specialisering står i centrum.

Fold dine evner ud i en udfordrende og spændende rolle

LandboNord er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere fordelt i Brønderslev, Fjerritslev og Randers, der tillader os at tilbyde rådgivning med høj specialiseret viden på tværs af fagområder. Du bliver en del af vores Griserådgivning bestående af seks dygtige medarbejdere.

Du træder ind i en stilling, hvor du med din viden hjælper kunderne med at opnå de bedste resultater som en proaktiv sparringspartner. Som griserådgiver vil du bidrage med faglig sparring og løse konkrete problemstillinger for dine kunder, hvor du yder rådgivning om bedrifternes effektivitet og produktionsøkonomi. Dine opgaver spænder bredt og kan på sigt tilpasses dine interesseområder. 

Når du ikke er ude ved dine kunder, vil din primære arbejdsplads være i Brønderslev, hvor du spiller en aktiv rolle i udviklingen af nye rådgivningsydelser og samarbejder tværfagligt om at levere strategisk og handlingsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens virksomhed.

Hvad kan du forvente af jobbet?

Vi er en virksomhed, hvor der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller specialisere sig indenfor et af dine interesseområder. Og der er plads til fritid og familie. Du kan forvente en arbejdsplads, der har fokus på digitalisering og på at hjælpe vores kunder med at skabe gode resultater.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor husdyrvidenskab, som agronom, agrobiolog, jordbrugsteknolog eller tilsvarende. Det kan også være, du har erfaring som driftsleder eller fra grisebedrifter, og du nu drømmer om at være kundernes foretrukne sparringspartner. 

Du har forretningsforståelse med en opsøgende tilgang til rådgivning, hvor du tør udfordre kunden, men samtidig opleves som tillidsvækkende med god energi og en konstruktiv attitude. Har du erfaring med rådgivning er dette en fordel, men dit gå-på-mod, proaktivitet og din lyst til at rådgive vægtes højest.

Søg stillingen

Vi inviterer løbende til samtaler – og vil glæde os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte rådgivningschef og chefkonsulent, Merete L. Andersen på 20106194 eller rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på 21212677

Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

LandboNord, Erhvervsparken, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001145

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet