Jacob Juel Høfler stiller op for Venstre

Jacob Juel Høfler stiller op for Venstre til KV-21
Profilbillede

Blå bog

Jacob Juel Høfler er 42 år gammel og stiller op for Venstre.

"Når jeg ikke er på arbejder som Payroll Consultant hos United Tax Network i Aalborg, bruger jeg først og fremmest min tid sammen med min kone Lina og vores 5 børn.

Vi bor i Øster Brønderslev, hvor vi er i gang med at renoverer og bygge til vores hus, her har jeg i øvrigt boet og gået i skole det meste af mit liv. I min fritid har jeg desuden en lille bogholdervirksomhed der hedder By Høfler."

Hvad betyder Brønderslev Kommune for dig?

"For mig er Brønderslev Kommune både det sted, jeg er vokset op og har alle mine minder, men det er også det sted, som danner rammen for mine børns opvækst. Jeg regner desuden med at blive her og bidrage, så længe jeg kan."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Ovenstående er også min motivation for at stille op til valget, i det jeg er villig til at knokle hårdt for kommunen, jeg føler desuden også, at jeg med min baggrund har nogle stærke og brugbare kompetencer."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"Jeg lægger stor vægt på kommunens sunde økonomi, at vi behandler skatteyderne med respekt og samtidig leverer valgfrihed og høj service på kernevelfærden som for eksempel dagtilbud, folkeskole, ældrepleje og infrastruktur. 


At vi fortsætter den positive retning og sikre den fortsatte vækst ved at gøre kommunen endnu mere attraktiv med en positiv erhvervspolitik og sikre fremtiden ved at tilbyde laveste mulige pris på byggegrunde i hele kommunen."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"Skulle jeg få chancen, så har jeg 2 ting, som står øverst på min liste. For jeg vil nemlig gerne både tjene og bruge penge. 


For det første er jeg handels- og økonomiuddannet, og jeg ser derfor på byggegrunde, som købmanden ser på en kasse øl om fredagen, den er medvirkende til at generere den nødvendige trafik i butikken, der skaber omsætningen og den indtjening, der er behov for for at kunne vækste, udvide og lave de fede ting senere. Derfor er det vigtig for mig, at prisen er så lav som muligt, så fremtidens skatteydere flytter til og bidrager til at gøre kommunen mere attraktiv. 


Det andet, der ligger nummer et på min start liste er rammerne i vores børns hverdag. Når man ser på vores børns mulighed for at udfordre deres krop i frikvarterene ved brug af skolernes udendørs faciliteter, så ser det sløjt ud. Derfor vil jeg gerne arbejde for at bruge en sum penge på at bringe niveauet op, så vores børn har nogle gode rammer for også at bruge deres krop fagligt. Der findes nemlig også børn med ”kloge” hænder og kroppe, og som er bedre til parkour end paratviden."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Redaktionen
Flere artikler