Jespersgaard efter sejr: 'En velspillet kamp blev det aldrig'

Brønderslev IF U13 Pige (Foto: Maria Jespersgaard)
Profilbillede
dato

Da Brønderslev IF's U13-piger torsdag mødte HK 89 Kongerslev var det en god sejr, hjemmeholdet kørte i hus. Et flot comeback betød, at Brønderslev IF-mandskabet vandt kampen med 21-13.

Det var en kamp som cheftræner, Maria Jespersgaard, havde følgende at sige om.

Der var ikke en særlig god kamp i dag. Pigerne spillede langt fra deres normale tempo, både i forsvar og i angrebet. Vi lader Båndbyerne styre kampen og havde svært ved at komme igang.

Spørger man cheftræneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Holdet skal fremhæves for deres comeback i 2. halvleg - det er godt gået. En velspillet kamp blev det aldrig.

Jespersgaard uddyber i denne forbindelse:

Der var ikke meget der fungerede i dag, men pigerne skal have ros for at de i 2. halvleg tager sig sammen. Selv om spillet aldrig bliver godt, bliver de alligevel mere effektive i angrebet og får lukket af i forsvaret.

Brønderslev IF møder deres næste modstandere fra Aalborg KFUM på Brønderslevhallen. Der er kampstart søndag den 27. marts klokken 18:30.

Kampens resultat: 21-13 til Brønderslev IF
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Cheftræner Maria Jespersgaard, Brønderslev IF - U-13 Pige AA